Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Multimilionár pomohol manželke s rakovinou: Keď sa vyliečila, riadne s ním vypiekla!

Takáto rodinná idylka je už minulosťou Zobraziť galériu (2)
Takáto rodinná idylka je už minulosťou (Zdroj: thetimes.co.uk, telegraph.co.uk)

LONDÝN - Britského multimilionára, ktorý daroval značnú časť svojho majetku v prospech charitatívnej organizácie, po tridsiatich rokoch opustila manželka. Napriek tomu, že keď ochorela na rakovinu, zaplatil jej nákladnú liečbu. Chcete vedieť, aké boli dôvody rozchodu?

Brian Burnie podniká v oblasti petrochémie a personalistiky. Jeho žena Shirley pred niekoľkými rokmi ochorela na rakovinu prsníka. Neváhal a zaplatil jej liečbu, ktorú by si mnohí iní pacienti nemohli dovoliť.

Po tom, ako sa Shirley vyliečila, rozhodol sa, že založí nadáciu. Predal svoj dom v hodote 16 miliónov libier (20 miliónov eur) v anglickom grófstve Northumberland a všetky cennosti, ktoré kedy vlastnil a celý zisk venoval na konto organizácie Daft As A Bush. To sa však nepáčilo Brianovej manželke, ktorá nebola stotožnená s jeho veľkorysosťou. Vadilo jej, že predal spoločný dom a taktiež tvrdila, že projekt zničil ich manželstvo, v ktorom splodili tri deti, pretože bol časovo veľmi náročný.

Multimilionár pomohol manželke s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thetimes.co.uk, telegraph.co.uk)

"Manželovi som pomáhala s podnikaním a vychovala naše deti. Keď vyrástli, tešila som sa, že teraz budeme mať viac času pre seba. Nestalo sa tak. Brian sa totiž rozhodol, že chce venovať sto percent svojho času charite," vysvetlila šesťdesiatšesťročná Shirley dôvod, prečo ho opustila.

Manželia sa rozviedli krátko po tridsiatom výročí svadby. Neskôr Shirley zistila, že Brian si kúpil nehnuteľnosť v mieste, kde sídlila nadácia a považuje to za dôkaz, že ju chcel tiež opustiť. Namiesto toho, aby bola na neho hrdá za to, že využíva svoje bohatstvo na to, aby pomohol druhým, ho kritizuje. "Nevyliečila som sa z rakoviny preto, aby som teraz bývala v malom dome a venovala všetok svoj voľný čas charite," dodala.

Bývalí manželia spolu neprehovorili až do minulých Vianoc. Potom sa Brian rozhodol, že sviatky strávi s exmanželkou, dcérou Fionou a synmi Louisom a Alastairom. Informácie priniesol denník The Telegraph.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu