Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nechutné FOTO, ktoré obletelo svet: Hrobár vykopal mŕtvolu a zapózoval s ňou!

Táto fotka obletela svet Zobraziť galériu (2)
Táto fotka obletela svet (Zdroj: n24.de)

ALICANTE - Istý hrobár z juhovýchodného Španielska si pekne zavaril. Návštevníkom cintorína totiž dovolil, aby sa odfotili s mŕtvolou muža, ktorý zomrel pred 23 rokmi. Navyše si nechutnú fotografiu nenechali len v súkromnom archíve, ale sa ňou pochválili kolegom.

Celestino Reyna zmestečka Guardamar del Segura na pobreží Costa Blanca má poriadny problém. Odfotil sa totiž s mŕtvolou zosnulého muža, ktorého vykopal, aby ho znova pochoval vedľa jeho nebohej manželky. Na fotke okrem neho pózuje aj manžel netere mŕtvoly.

Nechutné FOTO, ktoré obletelo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: n24.de)

A aby toho nebolo málo, neter, ktorá je autorkou snímky, ju cez aplikáciu Whatsapp poslala svojim kolegom. Odtiaľ to bol už len kúsok na sociálne médiá, kde predmetnú fotografiu ľudia vo veľkom zdieľali. Týmto spôsobom sa o nej dozvedeli aj zamestnanci pána Reynu.

Hrobár bol za svoje neprístojné konanie suspendovaný, o prácu však pravdepodobne nepríde. "Boli tam aj príbuzní zosnulého a podľa všetkého to bol práve ich nápad odfotiť sa s mŕtvolou. Pán Reyna s tým len hlúpo súhlasil," uviedol Felipe Aldeguer z mestskej radnice.

Španielska polícia však potvrdila, že Reyna aj druhý muž sú podozriví zo znesvätenia pamiatky zosnulého, bez ohľadu na výsledky vyšetrovania radnice. "Netušili sme, že to bude mať až také vážne následky. Nechcem, aby to vyzeralo tak, že k svojmu nebohému strýkovi nemám žiadnu úctu," povedala jeho neter, ktorá si neželala byť menovaná, španielskym médiám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu