Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predstavujeme záletníka roka: Michael má 26 detí s deviatimi ženami!

Michael Redman so svojou terajšou partnerkou a sidmimi deťmi Zobraziť galériu (2)
Michael Redman so svojou terajšou partnerkou a sidmimi deťmi (Zdroj: Foto: Facebook)

LONDÝN - Obyčajný vodič autobusu má v Británii jedno z významných prvenstiev. Michael Redman (59) je otcom 26h vlastných detí. Potomkov splodil celkovo s deviatimi partnerkami, s tou súčasnou ich má sedem. Niektoré zo svojich žien stretol priamo v autobuse.

Michael je bezpochyby najplodnejší muž Británie. Prvé dieťa sa mu narodilo v roku 1976, dnes má 38 rokov. Zatiaľ posledné dieťatko prišlo na svet vlani. Rok 1988 bol pre muža mimoriadne úspešný. Narodili sa mu rovno tri deti.
 
So svojou súčasnou partnerkou žije v Guilforde, kde pracuje ako vodič mestského linkového autobusu. Spoločne vychovávajú sedem vlastných detí.

Predstavujeme záletníka roka: Michael
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Je očarujúci a charizmatický. Hovorí vám, čo chcete počuť. Trvalo mi pekne dlho, kým som pochopila, čo sa vlastne deje," povedala o záletníkovi jedna z matiek jeho detí. Žena dlho netušila, koľko ďalších detí a s koľkých partnerkami Michael má.

Ako informuje denník Daily Mail, plodný vodič autobusu má 13 dcér a 13 synov, pričom najmladšie dieťa má deväť mesiacov a najstaršia dcéra 38 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu