Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO v Indii sa stal zázrak: Boh Šiva sa prevtelil a žije medzi dedinčanmi!

Teliatko s tromi očami
Teliatko s tromi očami (Zdroj: Foto: youtube)

KOLATHUR – Na juhu Indie sa stal zázrak. Dedinčania za neho považujú teliatko, ktoré sa narodilo s troma očami. K zvieratku sa modlia a uctievajú ho, pretože kravy sú u nich posvätné. Domnievajú sa, že teliatko s jedným okom navyše je inkarnovaný hinduistický boh Šiva, ktorý je zobrazovaný s troma očami.

Indickej krave sa narodilo teliatko, ktoré ma tretie oko presne uprostred hlavičky. Dedinčania sa k nemu modlia a uctievajú ho. Do dediny na juhu Indie už prišlo mnoho ľudí, uctiť si vzácne zviera.

Majiteľ teľaťa hovorí, že sa stal zázrak. "Veríme, že ak budeme uctievať toto teľa, prinesie to nám a ľuďom okolo nás šťastie,“ povedal.    

"Teľa sa narodilo s tretím okom, a tak veríme, že boh Šiva, ktorý má tiež tri oči, sa narodil práve tu. To je náš boh,“ cituje dedinčana britský denník Daily Mail.  

Šiva je jedným z najvplyvnejších v hinduistickom božstve. Jeho typickým znakom je tretie oko, ktoré má na čele. V prípade nespokojnosti alebo hnevu z neho šľahajú plamene, ktoré spália všetko na popol.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu