Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Máš talent? Prihlás sa na kasting do svetového boybandu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Prichádza medzinárodná hudobná senzácia! Spevácky projekt, aký nemá v našich končinách obdobu! Dvojica celosvetovo uznávaných, renomovaných producentov hľadá nový boyband pre svetový trh. Jeho členov chce nájsť na Slovensku a v Čechách. Talenty si príde vybrať osobne.

Slovenské a české spevácke talenty by mali zbystriť pozornosť. Už v septembri totiž vypukne megaprojekt svetových rozmerov pod taktovkou zahraničných hudobných kapacít! Britskí hudobní TOP producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray hľadajú nový boyband pre svetový trh. Jeho členov sa rozhodli nájsť práve na Slovensku a v Čechách. „V priebehu posledných 18tich mesiacov sme spolupracovali s Českou a Slovenskou republikou a za ten čas sme stretli niekoľko úžasne talentovaných ľudí. Sme nadšení a veľmi sa na tento projekt tešíme. Chceme objaviť skupinu, na ktorú budú obe vaše krajiny hrdé a ktorá bude zároveň schopná zmerať si sily s konkurenciou na veľkých pódiách,” vysvetľuje dvojica producentov na margo toho, prečo pri hľadaní nových hviezd s kolegom smerujú práve k nám. Zároveň dodávajú, že v našich končinách ich upútali dva výnimočné talenty. Prvým z nich je úspešná dievčenská skupina 5Angels, ktorú spoluobjavil a už vyše roka s ňou spolupracuje vo Veľkej Británii a druhým slovenská skupina Lavagance na čele s frontmanom Marekom Rakovickým, ktorá v uplynulom roku zabodovala svojimi hitmi Gabriel a Princess Of The Light. Britský megaprojekt má i svojho českého producenta, ktorým je produkčná a filmová agentúra NEMOROS. Tá podporuje mladé talenty v Českej republike už niekoľko rokov.

 

Ako sa tvorcovia projektu vyjadrili, pripraviť sa môžu chlapci z Českej a Slovenskej republiky vo veku 15 – 20 rokov. Výnimoční chlapci zo Slovenskej a Českej republiky, ktorí chcú svojím talentom urobiť dieru do sveta, by si mali do diárov poznačiť termíny 24. a 25. september. Presne vtedy si Denis Ingoldsby a Andrew Murray prídu do Bratislavy a Prahy vybrať päť členov novej chlapčenskej skupiny, ktorú chcú vystreliť do sveta! Verejné kastingy sa uskutočnia už na konci septembra na dvoch miestach - v Bratislave a v Prahe:

24. 9.      Multikino Cinema City, Aupark Bratislava
25.9        Multikino Cinema City, Slovanský dům, Praha 1
Detailné podmienky, za ktorých sa môžu prihlásiť, i samotný prihlasovací formulár nájdu záujemcovia o účasť na kastingoch na oficiálnej webovej adrese českého producenta projektu, spoločnosti Nemoros: http://www.nemoros.cz/Boyband  

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu