Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Preniesť 100 000 ľudí je jednoduché

Za 1095 dní preniesol 100 000 ľudí. Žiadna svalovica alebo boľavé kríže. Iba spokojní zákazníci a chuť preniesť ďalších najmenej 100 000 ľudí na Modrý plyn plný výhod. To je Ady Hajdu pre značku RWE Gas Slovensko.

 Práve spomínaný dodávateľ už niekoľko rokov ponúka slovenským domácnostiam výhodný Modrý plyn. Na pomoc si hneď pri zrode zavolal známu tvár televíznych obrazoviek a divadelných dosiek. Tvár, ktorá je známa večným optimizmom, úsmevom a životnou filozofiou „život je gombička, ak myslíš pozitívne.“ Reč je o známom slovenskom hercovi s netypickým slovenským krstným menom - Adym Hajdu.

 

Už tri roky spolu so značkou RWE Gas Slovensko prináša do slovenských domácností okrem výhodnej energie aj spokojnosť a stovky, tisícky ušetrených eur.

 

Ako zvládol Ady preniesť toľko ľudí? Kde berie silu a chuť? Aký bol jeho vlastný príbeh, kedy sa on sám rozhodol preniesť na Modrý plyn? Stačilo sa ho v pohodlí a teple jeho domova opýtať.

 

Ady, prečo ste sa aj vy rozhodli prejsť na Modrý plyn?

 

„Myslím si, že teória zaži na vlastnej koži funguje najmä vtedy, ak sa jedná o vlastnú domácnosť a rodinu. Preto skôr, ako som začal prenášať iných, preniesol som sa na Modrý plyn sám a objavil množstvo výhod, ktoré som zrazu získal.“

 

..spomínate výhody, o tých sa hovorí ľahko, ale čo tak nevýhody, boli nejaké?

 

„Úprimne....keď som zisťoval informácie o tom, ako je možné prejsť na Modrý plyn, obával som sa viacerých vecí. Či ma neodpoja, či ma nečaká hŕba papierovačiek, výmena potrubia...Tak som vytočil číslo a na všetky tieto veci som sa jednoducho opýtal predajcov. Hovor trval 5 minút a ja som mal po zložení slúchadla vo všetkom úplne jasno"

 

Takže žiadna zima v dome a prihrievanie v mikrovlnke?“

 

(smiech). Priznám sa, mikrovlnku používam, aj keď našu domácnosť zohrieva Modrý plyn. Keď je chlap niekedy sám doma, je mikrovlnka jeho najlepší kamarát. Ale neprebehlo žiadne odpájanie, na Modrý plyn som prešiel, v podstate ani neviem ako. Žiadny diskomfort, skrátka sa mi na faktúre za plyn zmenilo logo a platím menej. Čo uvíta asi každý z nás.“

 

 

Nižšia cena plynu o 8%, úspora až 150 eur ročne. To je iba vrcholček ľadovca výhod Modrého plynu. Slovenské domácnosti šetria svoje úspory vďaka vždy výhodnejšej cene plynu oproti dominantnému dodávateľovi na trhu. To značka RWE Gas Slovensko garantuje. A to sa naozaj počíta.

Ale ako sa hovorí, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, preto Modrý plyn aj pre vás pripravil netradičný event, na ktorom sa na vlastné oči môžete presvedčiť, že nechať sa preniesť na Modrý plyn je naozaj jednoduché, ba čo viac, aj príjemné.

Keď pôjdete 17. septembra medzi 15:00 a 19:00 po Námestí SNP v Bratislave, Ady vás so svojimi parťákmi prenesie. Ako a kam? Nechajte sa prekvapiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu