Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dvojník Freddieho Mercuryho: Obaja majú bujnú hruď, slávu a na tvári pár chlpov navyše!

Fúzatý Stache a fúzatý Freddie Mercury Zobraziť galériu (4)
Fúzatý Stache a fúzatý Freddie Mercury (Zdroj: Instagram)

TRENTON – Kým rockový boh Freddie Mercury si svoju slávu vyspieval, fúzatý mačací gentleman sa stal miláčikom publika oveľa rýchlejšie. Pre svoju unikátnu chlpatú tvár sa stal celebritou, ktorú prirovnávajú k takým komediálnym hviezdam ako Groucho Marx či Charlie Chaplin.

Orientálny krátkosrstý krásavec s fúzikmi si už na sociálnych sieťach získal viac ako pol milióna fanúšikov a jeho fotky stále zaplavujú internet! Christine Gonzalez, majiteľka mačacej hviezdy, povedala, že svojho kocúra nazvala jednoducho Stache („Fúzač“), pretože nemala inú možnosť po tom, ako uvidela jeho fúzatú tvár.

Zhodou okolností sa Stache narodil práve v novembri, v mesiaci, počas ktorého sa muži s bradou a fúzami po celom svete zapájajú do charitatívnej akcie Movember, zameranej na prevenciu rakoviny prostaty.

Stache vyzerá s fúzikmi naozaj dôstojne
Zobraziť galériu (4)
Stache vyzerá s fúzikmi naozaj dôstojne  (Zdroj: Instagram)

Kocúr Stache bol podľa slov majiteľky z New Jersey, ktorá žije ešte s ďalším domácim kocúrikom, 16-ročným Rómeom, najskôr plachý, ale postupne mu narástlo sebavedomie. „On je taký sladký chlapec, ktorý sa uspokojí s každodennou rutinou a hraním. Nové prostredie mu prospieva. Jeho rast a vývoj sa zlepšujú míľovými krokmi každý deň,“ hovorí Christine, ktorá sa ho ujala pred siedmimi mesiacmi.

Stache alias mafiánsky boss
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Majiteľka fúzatého kocúra tvrdí, že Stache „rozhodne nie je obyčajná mačka. Jeho originálne fúzaté sfarbenie dopĺňa veľmi pozitívna osobnosť.“ Mnohí sa dokonca pýtajú, či nie sú náhodou jeho fúzy skutočné! O kocúrkovi Stache reportoval britský denník The Express.

Podmanivý gentleman
Zobraziť galériu (4)
Podmanivý gentleman  (Zdroj: Instagram)
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu