Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Viedeň zažila svadbu storočia: Sexi nevesta (24) o ženíchovi miliardárovi (81), je to láska!

Rakúsky miliardár Richard Lugner si cez víkend vzal 24-ročnú Cathy Schmitz
Rakúsky miliardár Richard Lugner si cez víkend vzal 24-ročnú Cathy Schmitz (Zdroj: picpic.tv)

VIEDEŇ - Každá pravá Popoluška a každá playmate sníva o princovi na bielom koni. O to lepšie, keď je jej vyvoleným samotný kráľ Viedenskej opery. Po honosných zásnubách 81 rokov starého Richarda Lugnera s 24-ročnou modelkou Cathy Schmitz nasledovala rozprávková svadba.

Biely víkend Cathy a Richarda bol očakávanou udalosťou v kuloároch rakúskej smotánky. „Odhliadnuc od vekového rozdielu nám spolu všetko ladí,“ priznal rakúsky magnát, ktorý sa postavil hrdo pred oltár už po piaty raz. Hoci je Richard Lugner v prominentných kruhoch známy zvodca, dúfa, že „tentokrát to bude správna vec.“

Svadba bola skutočne okázalá a výstredná, ako sa na excentrického Lugnera patrí. Davy lemujúce ulice hlavného mesta Viedeň, koč ťahaný štyrmi bielymi tátošmi až k čarovnému zámku Schönbrunn a potoky šampanského. Richardovo a Cathyno áno bolo sladké ako Mozartove marcipánové guľôčky a po svadobnom obrade šťastný pár vypustil dve biele holubice.

Nevesta mala oblečený svadobný korzet zdobený drahokamami, hodvábny biely závoj a purpurovú šifónovú sukňu dlhú až po zem. „Nemali sme v úmysle zamilovať sa do seba. Jednoducho sa to stalo. Láska nepozná starobu,“ povedala radostne mladucha.

Obaja zaľúbenci dúfajú, že láska, ktorú spečatil spoločný svadobný obrad, bude tá pravá. O 57 rokov mladšia modelka však nie je prvou, ale snáď je poslednou mladou dámou, ktorá sa bude objavovať po boku známeho rakúskeho magnáta. Pred ňou totiž zdobili pažu Richarda Lugnera mladé krásky ako Raquel Welch, Pamela Anderson, Paris Hilton a Kim Kardashian, ktorá ho sprevádzala na výročnom otvorení Viedenskej opery. Informácie priniesol britský denník The Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu