Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialenosť v Austrálii: Z krovia vybehol naháč a útočil na vodičov: Potom prišla potupa!

Naháč skončil zviazaný na zemi Zobraziť galériu (2)
Naháč skončil zviazaný na zemi (Zdroj: nine news, facebook)

PERTH - Istý mladík z Austrálie mal zlé úmysly. Plánoval prepadnúť niekoľko áut na ceste v západnej časti krajiny. Čiastočne sa mu to aj podarilo, no potom zasiahli rozzúrení vodiči a dali mu to riadne "vyžrať". Skončil ponížený a zviazaný, na hanbu celému svetu.

K bizarnému incidentu došlo v Karagullene, vzdialeného asi 40 kilometrov od Perthu. Svedkovia uvádzajú, že z krovia vybehol nahý muž vyzbrojený palicou, ktorou rozbil predné sklo okoloidúceho auta. To sa v dôsledku toho prevrátilo.

Šialenosť v Austrálii: Z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nine news, facebook)

Phil Ferraro, ktorý práve prechádzal okolo, okamžite zastavil, aby pomohol uviaznutému vodičovi. Útočník však naďalej pokračoval vo svojom vyčíňaní a naďalej obťažoval ostatných šoférov a aj ženu, ktorá tiež zastavila v snahe pomôcť. "Pokúsil sa ju vytiahnuť z vozidla, kmásal ju za vlasy a trhal jej oblečenie," povedal Ferraro televízii Nine News.

Niekoľko mužov sa potom chopilo iniciatívy, šialeného naháča spacifikovali, zviazali lanom a a držali v priekope dovtedy, kým nedorazila polícia.

Šialenosť v Austrálii: Z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: nine news, facebook)

Páchateľa potom previezla do nemocnice a obvinila z ohrozovania života, zdravia alebo bezpečnosti osoby. Ešte tento mesiac sa postaví pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu