Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Predpovedal smrť Jacksona a teraz sa modlí za Poľsko: Strašné proroctvo, zlo príde z východu!

T. B. Joshua Zobraziť galériu (2)
T. B. Joshua (Zdroj: Facebook)

ABUJA - Nigérijský kazateľ Temitope Joshua, prezývaný T. B. Joshua, ktorý predpovedal leteckú tragédiu v Smolensku, pri ktorom zahynul poľský prezident Lech Kaczyński, ako aj zmiznutie lietadla Malaysia Airlines MH370, mal ďalšie hrozivé vízie. Obama, Poľsko, Ukrajina, Južná Afrika...opatrujte sa!

V roku 2012 nigérijský kazateľ šokoval svet proroctvom blížiacej sa smrti malawijského prezidenta Bingu wa Mutharika, ktorý skutočne zomrel. Teraz mal Joshua inú znepokojivú vidinu. Joshua vyzval o modlitby za Poľsko, ktoré podľa jeho slov môže kedykoľve postihnúť kríza prichádzajúca z východu. Poľské média spanikárili a začali špekulovať, že iniciátorom hrozby by mohlo byť práve Rusko. Navyše, prorok už v minulosti vo svojich varovaniach Poľsko spomínal v súvislosti s pádom lietadla, v ktorom zahynul poľský prezident Lech Kaczyński. Podľa kazateľa bude mať zlo, ktoré číha na Poľsko, dopad na celú Európsku úniu, ktorá pod jeho vplyvom už nikdy nebude ako predtým.

 „Mali by ste sa modliť aj za Južnú Afriku... Vidím bojovníkov, ktorí chcú buď zabiť, alebo uniesť prezidenta v tomto regióne,“ vyhlásil v nedeľu 31. augusta  2014 v rámci vysielania bohoslužby na svojej Emmanuel TV, ktorá v Afrike patrí medzi najobľúbenejšie televízne kanály. „To je ich cieľ – uniesť prezidenta, viceprezidenta alebo prvú dámu.“ Ak nebudú modlitby prevedené dobre, budú úspešní a krajina ostane v šoku. Joshua tiež prezradil, že mu bolo ukázané miesto, kde má k únosu dôjsť. „Boh mi ukázal to miesto, ale aj nechcem uvrhnúť žiadnu krajinu do pekla,“ vysvetlil.

T. B. Joshua ďalej prorokoval, že americký prezident Barack Obama bude hospitalizovaný kvôli zdravotným problémom. „Nemal by ísť na operáciu, len potrebuje odpočinok,“ varoval kazateľ. Joshua upozornil aj Spojené kráľovstvo, aby bolo na pozore a zabezpečilo ochranu krajiny od 15. do 18. septembra a na konci mesiaca. Jeho varovanie súvisí s hrozbou útoku teroristickej skupiny, ktorá stojí na čele Islamského štátu.

Prorok tiež upozornil na ďalšiu leteckú haváriu na pohraničí Ukrajiny a Ruska a zdôraznil, že komerčné lietadlá by sa tejto oblasti mali úplne vyhnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu