Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Z obyčajného človeka je superhrdina: Stačila takáto maličkosť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter)

TOKIO – Jeho zbraňami sú metla a humor. Nie je to fiktívny Superman ani Spider-Man, je to ich živý príbuzný – Mangetsu Man! Neznámy maskovaný muž vo farebnom kostýme s plyšovou hlavou mesiaca v splne je atrakciou tokijskej metropoly. Niektorých dokonca inšpiroval natoľko, že ulice zametajú s ním!

Poriadkumilovný muž, ktorého identitu nikto nepozná, sa podľa svojich vlastných tvrdení zhostil hrdinskej misie už v októbri 2013 po tom, ako obaja jeho rodičia tragicky zahynuli pri pošmyknutí sa na banánovej šupe. Nuž sa teda rozhodol, že bude pomáhať s šírením celosvetového dobra. Najčastejšie ho vídať v tokijskej štvrti Roppongi, aby zatočil s miestnym prachom.

VIDEO Z obyčajného človeka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Tento ozajstný superhrdina je hviezdou japonských sociálnych sietí – pózuje s vrecami plnými lístia, zachraňuje zvieratá alebo sa rád fotí ako selfie partner. Aby však ostal v utajení, komunikuje iba prostredníctvom hlasovej aplikácie vo svojom smartfóne.

Mangetsu Man, čo v preklade znamená „Muž splnu“, je neporaziteľným zametačom ulíc. Okrem toho využíva svoje superschopnosti aj na predvádzanie šibalského vyvádzania, buddhistické modlitby a úžasné basketbalové kúsky. Mangetsu Man chce priniesť šťastie a zábavu každému, koho stretne. Superhrdina vraj váži „viac ako čertovských 200 libier“, takže by ste v uliciach Tokia nechceli zažiť jeho hnev... Ak nechcete jeho superschopnosti pocítiť na vlastnej koži, chopte sa metly, alebo aspoň nerozhadzujte odpadky na zem! Informácie o Mangetsu Manovi uverejnili Odditycentral.com a Tokiodesu.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu