Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž chcel v stávke vybabrať s bankou, netušil, čo ho čaká

Muž chcel v stávke vybabrať s bankou, netušil čo ho čaká
Muž chcel v stávke vybabrať s bankou, netušil čo ho čaká (Zdroj: PR)

„Stávky som vždy prijímal rád, najmä ak sa od začiatku zdalo, že ich vyplnenie je takmer nemožné,“ začína svoje rozprávanie Roman, ktorý nakoniec získal viac, ako očakával.

Roman hovorí, že najradšej uzatvára stávky so svojím bratom, pretože ako súrodenci už odmalička súťažili kto z koho. „Každý mesiac, keď bratovi prišiel výpis z účtu, počúval som dookola to isté. Že nechápe, za čo mu stiahli toľko a toľko eur, ako môže byť len samotné vedenie účtu také drahé a prečo musí dookola platiť banke, keď jej služby využíva a aj klientom je už nejaký ten rok.“ Vtedy Romanovi skrsol v hlave nápad na stávku, no niekde v pozadí mal tušenie, že je to už vopred prehratý boj. Napriek tomu sa s bratom stavil, že s bankou vybabre. „Navrhol som mu, že nájdem účet, za ktorý nezaplatí ani cent. Brat súhlasil no moju úlohu posunul ešte o niečo ďalej. Chcel aby som si taký účet založil do 1 hodiny,“ smeje sa 29 ročný Roman, ktorému v momente stávky nebolo všetko jedno. Výhra mal byť totiž bratov vymakaný bicykel a prehrať mohol naopak on ten svoj.

Muž chcel v stávke
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: PR)

„Čas bol veľmi obmedzený takže osobne by som stihol obehnúť maximálne jednu pobočku v meste. Sadol som teda za PC a hľadal medzi ponukami bánk. Nakoniec som narazil na online banku Zuno, ktorá takýto účet naozaj ponúkala. Najväčšia haluz však bola keď som zistil, že si ho môžem zriadiť hneď  na ich stránke. To už som vedel, že mám vyhraté.“ Podľa Romanových slov brat neveril vlastným očiam, no bicykla sa vzdať musel. „Na tom boli založené všetky naše stávky, vycúvať už totiž nešlo. Musím však priznať, že som na tom zarobil oveľa viac, pretože s týmto účtom som ušetril ešte takmer stovku ročne na poplatkoch.“

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu