Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Talian (37) šokoval sudcu: Zavrite ma, už to nemôžem so ženou vydržať!

(Zdroj: SITA)

RÍM - Väčšina odsúdených sa nemôže dočkať dňa, keď ich konečne prepustia z väzenia a oni sa opäť stretnú so svojou rodinou. Jeden taliansky občan ale túžil po pravom opaku, informoval britský denník The Daily Telegraph. Sudca totiž požiadal, aby ho namiesto domáceho väzenia poslal do skutočnej väznice, pretože doma už nezvláda "neustále boje" s manželkou.

Tridsaťsedemročný otec troch detí dostal za menšie delikty celkom osemmesačný trest domáceho väzenia. Po troch mesiacoch neustáleho pobytu doma so svojou ženou, to už ale nevydržal. V ich domácnosti totiž nevládla žiadna rodinná pohoda a ich neustále hádky, o ktorých vedeli všetci susedia, musela prichádzať riešiť aj polícia. 

"Zavrite ma, inak to zle skončí,"  podľa denníka Il Messaggero vyhlásil muž, keď dorazil na policajnú stanicu na východe talianskej metropoly. Úrady jeho prianiam vyhoveli a nechali ho previezť do rímskej väznice Regina Coeli. 

Nie je to prvýkrát, keď museli Taliani riešiť podobnú sťažnosť. Tridsaťdvaročný muž z Toskánska, ktorý dostal domáce väzenie za predaj drog, tento rok tiež úrady požiadal, aby ho poslali radšej do väzenia a on tak nemusel byť so svojou ženou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu