Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Temné kecy - Najtvrdšia stand up comedy, akú zažil tvoj Lokal

Temné kecy
Temné kecy (Zdroj: Temné kecy)

Bratislavský Zámocký pivovar sa bude pravidelne každý mesiac otriasať v základoch. Najvtipnejšie dvojičky na slovenskom humornom nebi, Jerry "Veľmajster " Szabó a Ivo " Ladižo "Ladižinský, si pre vás pripravili premiéru novej, drsnej a jedinečnej stand up comedy Temné kecy.

Ostrieľaní komici budú zamestnávať vaše bránice príbehmi a názormi, ktoré sa ostatní vyznávači tohto žánru stále boja povedať nahlas. Okrem zážitkami  a dymovým oparom nabudeného Jerryho Szaba a milovníka krásnych žien a oplzlého humoru, Iva Ladižinského, vás rozosmeje aj kopec ich kamarátov zo špičky slovenského stand upu .V septembri napríklad najvtipnejší  slovenský zástupca najšporovlivejšej entity Mišo Szatmary,  obľúbená matka a manželka Lujza, ktorej tento životný údel vôbec na vtipe neubral a mnohí ďaľší . K tomu: hudba, vtipné grafiky, internetový humor, novinky od LOKAL TV  a ďalšie   prekvapenia a pozornosti.

Prídite sa pozrieť 11.septembra o 20:30 do Zámockého Pivovaru v Bratislave.  Vstupenky nájdete v sieti predpredaj.sk. TEMNÉ KECY - najtvrdší stand up aký zažil tvoj Lokal !

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu