Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ideálne rande podľa týchto zvodných dievčat

Zobraziť galériu (7)

Príchod limuzínou na romantickú večeru v luxusnej reštaurácii s vlastným čašníkom. Sústa homára, kaviáru, či Foie gras zapíjané dúškami drahého francúzskeho sektu. Omamná atmosféra tvorená opojnými bublinkami, tónmi sláčikového kvarteta a odrazmi teplého svetla sviečok od krištáľových lustrov a strieborných príborov. Ak ste tipovali toto, NIKDY ste sa viac nemýlili!

Príťažlivosť krásnych žien často evokuje nedostupnosť. Muži majú pocit, že nároky takýchto krások nemôžu ani náhodou naplniť. Páni, oprášte si sebavedomie a pozvite vašu vysnenú, ktorú ste sa doposiaľ odvážili iba pozorovať z diaľky, na rande. S pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou je to úplne normálne baba. Len nenormálne pekná.

Väčšina  okulahodiacich slečien, ktoré sa prihlásili do súťaže Dievča leta 2014, by zrejme neodmietla pozvanie na večeru do pizzerie. Najviac dievčat sa zhodlo, že práve pizza je najchutnejšie jedlo. A podľa hesla „láska prechádza cez žalúdok“, touto talianskou pochúťkou nemôžete nič pokaziť. Nešliapnete vedľa, ani keď svojej vyvolenej pripravíte pokrm z kuracieho mäska. Ako dezert naservírujte palacinky a môžete si byť istí, že toto rande nebolo posledné.

Pozvaním na pizzu by ste zrejme zvýšili svoje šance aj u Lenky Ďuricovej:

Na prípitok svojej spoločníčke objednajte Mojito a určite si s vami rada pripije aj na ďalší spoločný večer. Dievčatá si zvolili práve tento osviežujúci letný drink za favorita.

Mojito obľubuje aj súťažiaca Lucy Tomíková:

Ak plánujete po večeri kino, vyberte film, v ktorom hrá Angelina Jolie. Krajšia polovička Brangeliny patrí k najobľúbenejším filmovým hviezdam. Prípadne môžete pokojne vybrať akčný film, ako dievčatá uviedli, radi sa pozrú aj na herecké umenie Channinga Tatuma, Jasona Stathama, Vina Diesela, či Dwayna Johnsona.

Na film s drsným Vin Dieselom by ste zrejme prehovorili aj Biancu Krchňákovú:

 

Ideálne zavŕšenie večera je na diskotéke. Súťažiace krásky označili tanec za svoju obľúbenú činnosť. Ak je večer ešte ďaleko, navrhnite svojej nádejnej polovičke športovú aktivitu. Rovnako ako tanec sa aj šport teší poprednému miestu medzi záľubami.

Pozvaním do tanca by ste neurazili ani Dominiku Mikušovú:

A keď už budete na diskotéke, poproste DJa, aby vašej milej zahral niečo od Beyonce. Práve speváčkina tvorba sa trafila do vkusu adeptkám na titul Dievča leta 2014. Ak chcete svoju vyvolenú úplne očariť zoberte ju na koncert Majka Spirita, tu len pozor, aby všetku svoju pozornosť nevenovala spevákovi.

Skladbami od exotickej Beyonce spravíte náladu aj Dominike Kukaňovej:

Skvelé rady vám však budú nanič v prípade, že ste arogantný a namyslený hlupák. Dievčatá majú radi sebavedomých mužov, nie však drzých egoistov.

S takouto charakterovou výbavou by ste určite neuspeli u Tatiany Babalovej:

 

 

 

 

-reklamná správa- 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu