Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Straussov valčík pustili k vode! Na krásnom modrom Dunaji sa bude tancovať hip-hop

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

Táto sobota bude tanečná! Je na vás, či sa necháte viesť profesionálnymi učiteľmi tanca, unášať hudbou alebo divoko skákať a pogovať. Portál Predpredaj.sk pre vás pripravil výber najlepších kultúrnych, hudobných aj športových podujatí, ktoré by ste tento týždeň mali navštíviť.

23.8. JOJ DANCE DAY S RIVERPARK DANCE SCHOOL
 

TV JOJ a tanečná škola RIVERPARK DANCE SCHOOL pripravili akciu, ktorá roztancuje nábrežie Dunaja. Môžete si vyskúšať, ako sa viete vlniť v rôznych tanečných štýloch. Vaše kroky budú  viesť profesionálni domáci aj zahraniční lektori. Už teraz sa  môžete tešiť na spevácke vystúpenie X-FACTOR a pestrý program. Keď už Vaše nohy nebudú vládať, vytúžený oddych im môžete dopriať v CHILL OUT ZÓNE.

PREDAJ VSTUPENIEK

 

23.8. WAKELAKE - MARK KNIGHT
 

Mark Knight je Pán DJ a rovnako úspešný producent tanečnej hudby. Chlapík, ktorý ma na svedomí tie najväčšie párty pecky to v sobotu po prvý krát rozbalí na Slovensku. Prívrženci tanečnej hudby si môžu byť istí, že v areáli Wakelake na Zlatých pieskoch zažijú nefalšovanú mega dance party.


PREDAJ VSTUPENIEK

 

23.8. AGNOSTIC FRONT, LAST DAYZ, COLD REALITY
 

Košice sa môžu už po druhý raz tešiť na tvrdý náklad od hardcore skupiny AGNOSTIC FRONT. Ich tvorba je fúziou prvkov amerického punku, old school hardcoru a metalu. Boli inšpiráciou mnohým hudobným skupinám a dodali pojmu new york hardcore nový rozmer. Poskočiť si môžete na predskokanoch LAST DAYZ a COLD REALITY.

PREDAJ VSTUPENIEK

 

Ďalšie zaujímavé podujatie v tomto týždni:
 

 

BONAFIDE3000 (ISR) - LIVE CONCERT
22.8.2014 Bratislava
PREDAJ VSTUPENIEK

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu