Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Peniaze – najlepší indikátor trhu

Ideas starter Zobraziť galériu (2)
Ideas starter (Zdroj: PR)

Neexistuje lepší indikátor trhu než ľudia „hlasujúci peniazmi“ za konkrétny nápad. Je to silnejšie než like či koment a vynikajúca spätná väzba pre mladého podnikateľa. Presne o tom je crowdfunding, získavanie kapitálu pre nové projekty či podniky pomocou malých príspevkov od veľkého množstva ľudí.

Aj Slovensko má už svoj crowdfundingový portál www.ideasstarter.com , inšpiruje ľudí aby vyšli so svojim nápadom na trh aj tak, že robí rozhovory so známymi i neznámymi osobnosťami, čo dosiahli nevšedný úspech. Môžete sa nechať motivovať od najlepšieho slovenského spisovateľa Jozefa Banáša, mladého úspešného rapera Kaliho, známeho motivátora a podnikateľa Iva Tomana či primátora Trenčína Richarda Rybníčka.

Momentálne však Slovensku chýbajú kvalitné projekty, preto sa v súčasnosti tím Ideasstarteru venuje práve zháňaniu kvalitných projektov a pomáhaniu ich autorom pri ich písaní a natáčaní.

Aj na Slovensku sú však skvelé projekty. Jeden z nich motivuje Slovákov k národnému cíteniu, keďže sme posledná krajina široko – ďaleko, čo nemá vlastnú družicu na obežnej dráhe a mladí ľudia zo Slovenskej organizácie pre vesmírne aktivity (SOSA) sa to rozhodli zmeniť.  http://www.ideasstarter.com/projekty/slovensko-stavia-druzicu O tom, že sú šikovní a majú potenciál nepresvedčili len nás ale aj prvého slovenského kozmonauta Ivana Bellu, či šéfa Európskej komisie Maroša Šefčoviča. Ako odmenu za finančný príspevok si pre vás pripravili rôzne odmeny v zaujímavých balíčkoch.

Ďalším nevšedným Slovenským projektom je unikátne patentované zariadenie, Chargebrella, ktoré vyrobí elektrinu z tepla. Už onedlho si budeme môcť nabiť mobil či notebook nielen zo slnka ale napríklad aj z tepla táborového ohňa či horúceho piesku na pláži. Ideálne na festivaly, expedície či samoty ale aj pomoc do krajín tretieho sveta. Že by ste takýto gadget chceli mať doma? Môžete. Niektorí si ho už predkúpili, môžete aj vy na http://www.ideasstarter.com/projekty/chargebrella-dazdnik-ktory-ta-dobije

Chceme, aby si Crowdfunding našiel na Slovensku svoje miesto, pretože veľa Slovákov má skvelé nápady, myslíme, že je na čase postaviť práve takéto realite trhu. Pretože like či koment Vám Váš nápad v konečnom dôsledku uskutočniť nepomôžu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu