Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Umierajúcemu chlapcovi (†14) chceli splniť sen: Posledné prianie ho zabilo!

Raphael zomrel po havárii na Porsche Zobraziť galériu (3)
Raphael zomrel po havárii na Porsche (Zdroj: Foto: scallywagandvagabond.com)

VIEDEŇ - Raphael Wittmann (†14) z Viedne trpel rakovinou. Bol v konečnom štádiu krutej choroby. K jeho najväčším snom patrilo povoziť sa v športovom Porsche. To sa mu aj splnilo. Vodič s ním však počas jazdy havaroval. Smrteľne chorý chlapec sa ťažko zranil, v dôsledku čoho o pár dní zomrel.

Neuveriteľné muky prežíva Raphaelova rodina. Pred rokmi chlapcovi diagnostikovali zákernú chorobu. Rádioterapia nedokázala pomôcť, preto všetci v nešťastí očakávali to najhoršie. Milujúci rodičia chceli synovi posledné mesiace života spestriť niečím netradičným. Raphael sa túžil povoziť v športovom aute značky Porsche. Rakúska charita ponúkla, že chlapcovi tento sen splní.

Umierajúcemu chlapcovi (†14) chceli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: scallywagandvagabond.com)

Ako informuje metro.co.uk, vodič Porsche 986 počas jazdy nezvládol riadenie a narazil do oprotiidúceho auta. Raphael skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti. Nešťastný muž, ktorý riadil auto, poslal chlapcovi do nemocnice iPhone, aby ho rozveselil.

Umierajúcemu chlapcovi (†14) chceli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: scallywagandvagabond.com)

Pri desivom náraze si rakúsky chlapec zlomil obe nohy a odhryzol jazyk. Pár dní po havárii zomrel. Lekári povedali, že skonal následkom autonehody.

Jednoducho nemal silu žiť ďalej," povedal skormútený otec Franz (47). Rodičia sa rozhodli charitu zažalovať, pretože nedostali žiadne odškodné, ba dokonca ani ospravedlnenie. Charita sa bráni. „Rodine sme chceli pomôcť, ale teraz je dobré meno našej spoločnosti poškodené. Tú akciu sme neorganizovali my, ale Porsche."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu