Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Student Regata 2014 - adrenalínové dobrodružstvo a týždňová non-stop párty v jednom!

Tento rok v septembri štartuje už 5. ročník čoraz populárnejšej jachtingovej akcie pre mladých - Student Regata. O čo ide? O týždeň strávený na plachetniciach v Chorvátsku spojený s pretekmi v jachtingu, a samozrejme, veľkými žúrkami. Kto to zažil, ten vie, o čom je reč, kto nie, môže si pozrieť množstvo fotiek a videí na www.studentregata.sk.

V minulom roku štartovalo na Student Regate 18 lodí! Posádku každej lode tvorí 7 ľudí, takže na mladých slovenských suchozemcov pomerne slušný výkon. Cena na jednu osobu je rozumne prispôsobená možnostiam študentov, i keď sa bude pretekať, registrovať sa smelo môžu aj tí, ktorí zažijú pobyt na plachetnici prvý krát. Prvoradá je zábava, dobrodružstvo, "light" adrenalín a nové priateľstvá. Na Student Regatu sa môžu prihlásiť skupiny, páry alebo aj jednotlivci, spolubývajúci/ca do kajuty sa vždy nájde. 

Organizátorom akcie je študentská organizácia a študentská online televízia mc2 a o lode, skúsených kapitánov a dobrodružstvo sa stará tím náruživých jachtárov z cestovky YachtTravel. Tí aj pre tento ročník pripravili pestrú plavbu Chorvátskym pobrežím, kde každý deň navštívite iný ostrov a každý večer strávite v inom prístave. S podrobnejším programom akcie sa môžete oboznámiť priamo na stránkach Student Regaty www.studentregata.sk/informacie.

Nie je potrebné mať žiadne znalosti a vedomosti o ovládaní lode, kapitáni účastníkov v prípade ich záujmu naučia, ako sa loď ovláda. Počas celého týždňa sa býva a spí na troj kajutových plachetniciach značky Bavaria 37C a Salona 37. Lode sú vybavené tak, aby bol pobyt pohodlný: postele s posteľnou bielizňou, WC so sprchou a teplou vodou, kuchynka s komplet stolovaním, sporákom, chladničkou. Na stravovanie je možné využiť najmä dobre vybavenú kuchynku na lodi. A v prístave je možnosť navštívenia reštaurácií s chorvátskymi špecialitami alebo jednou z variant je dokúpenie potravín v miestnych obchodíkoch. Dopravu do Chorvátska si účastníci riešia individuálne – autami. V prípade, že sa nazbiera väčší počet záujemcov, tak organizátor objednáva mikrobus/autobus.

Student Regata 2014 štartuje 6. 9. 2014. Ak sa rozhodnete zúčastniť, nečakajte s registráciou do posledného dňa. Ideálne je registrovať sa v predstihu, aby organizátori vedeli zarezervovať dostatočný počet lodí.  

Prihlášky nájdete na www.studentregata.sk.

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu