Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vražedný orgazmus: Edward málo ejakuloval, manželka ho strelila!

Sadie ejakulát tak skoro neuvidí
Sadie ejakulát tak skoro neuvidí (Zdroj: Polícia Southfield)

SOUTHFIELD - Šokujúce zakončenie mal sex postaršieho amerického páru. Sadie Bell (58) nebola spokojná s množstvom ejakulátu po vyvrcholení svojho muža Edwarda Leeho (60), tak vzala pištoľ a strelila ho do brucha.

Kuriózny incident sa odohral na predmestí Detroitu v Southfielde v štáte Michigan. Keď bol úbohý Edward v tom najlepšom, všetko sa zvrtlo. „Polícii povedala, že je presvedčená o nevere svojho muža, pretože neprodukuje dosť ejakulátu. Veľmi názorne tiež opísala, aký výkon očakávala,‟ vypovedal pred súdom žalobca Paul Walton.

Žiarlivá žena tak vyprovokovala prudkú hádku, po ktorej odišla do kúpeľne. Edward už dúfal, že bude mať pokoj, no mýlil sa. Sadie sa vo dverách spálne zjavila opäť, no tentokrát aj s poloautomatickou pištoľou. Guľka, ktorú mu vpálila do brucha, preletela pečeňou, poškodila pankreas, hrubé črevo aj obličku. Lekári Edwarda vlani v júli v nemocnici plátali päť týždňov, no našťastie prežil. Súd teraz nebezpečnú fúriu uznal vinnou z úmyselného ťažkého ublíženia na zdraví. Výšku trestu sa ešte len dozvie.

Nebolo to pritom po prvý raz, čo Sadie strieľala na svojho druha. V roku 1991 ju polícia zatkla, pretože vraj vypálila niekoľko rán na manžela. Vtedy mierila horšie, nikoho nezranila a manžel proti nej odmietol vypovedať, tak vyviazla bez trestu. Tentokrát ju však s istotou čaká pekných pár rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu