Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Za sex so synovým kamarátom (12) tvrdý trest: Žena (36) dostala desať rokov!

Joy McCallová Zobraziť galériu (2)
Joy McCallová (Zdroj: Facebook)

OCALA - Tridsaťšesťročná žena z Floridy bola odsúdená na desať rokov väzenia za to, že spala s kamarátom svojho dvanásťročného syna. Stalo sa tak niekoľkokrát začiatkom tohto roka. Okolie odsúdenej príliš prekvapené nie je, pretože tvrdí, že vždy bola tak trochu "čudáčka a labilná".

Joy McCallová kontaktovala nemenovaného chlapca v januári niekoľkokrát na Facebooku a dohodla sa s ním, že sa stretnú v nákupnom centre. Potom na parkovisku sa v aute milovali. Sex spolu mali ešte vo februári, a to pri najmenej dvoch rôznych príležitostiach v odľahlej zalesnenej časti za mestom Ocala.

McCallovej mladistvý milenec si ale toto tajomstvo nenechal pre seba. V kostole sa s ním zveril svojmu kamarátovi, ktorý to zase povedal svojej matke. Tá kontaktovala matku obete, ktorá okamžite prekontrolovala textové správy svojho syna. Našla v nich rozhovor sexuálnej povahy medzi ním a trikrát staršou McCallovou a taktiež jej fotku iba v spodnej bielizni. Udala ju na polícii, ktorá začala vyšetrovanie.

Za sex so synovým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Hriešnicu Joy zatkli pár nato a obvinili z oplzlého a lascívneho správania a sexuálneho zneužitia dieťaťa. V utorok ju súd uznal vinnou a poslal za mreže na desať rokov. 134 dní z trestu si už odsedela. Informácie priniesol portál Huffington Post.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu