Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neskutočný DUET otca s dcérou: Túto dvojku si zamilujete!

William si spieva s Blakely
William si spieva s Blakely (Zdroj: YouTube)

DALLAS - Na svete je nové domáce neodolateľné video. Hviezdia v ňom otec a jeho trojročná dcéra, ktorí si strihli spoločný duet na pieseň z obľúbeného animovaného filmu. Ich výkon nemá chybu a ľudia sú z neho nadšení.

Animovaná 3D rozprávka Frozen, čiže Ľadové kráľovstvo, bola vlani veľkým hitom. Ak ste ju videli, určite si pamätáte aj ústrednú pieseň Let It Go, ktorú naspievala americká speváčka Demi Lovato.

Tentoraz si ju ale vypočujete v podaní malej Blakley Pittmanovej a jej nevlastného otca Williama Bonneyho z Dallasu. Originálny duet naspievali v aute počas jazdy.

Najprv začala spievať Blakley, ktorá sedela v autosedačke na zadnom sedadle. Po chvíli sa k nej pripojil aj William. Zatiaľ čo jeho dcérka držala tú správnu tóninu, on pieseň zremixoval po svojom a zarepoval v nej.

Do dnešného dňa si video tohto milého vystúpenia, ktoré bolo na Youtube umiestnené 23. júna, pozrelo už viac ako 5,5 milióna užívateľov. Bonney, ktorý pracuje ako rozhlasový dídžej, povedal, že bol šokovaný z toho, koľko pozornosti video vyvolalo. "Blakely je úžasné dievčatko a ja som šťastný, že je súčasťou môjho života," poznamenal.

Duet otca s dcérou

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu