Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Irónia a satira v mene homosexuálov: Týchto desatoro vás zaručene pobaví!

Ironických Desatoro argumentov proti homosexuálnym manželstvám zabáva Slovákov. Zobraziť galériu (2)
Ironických Desatoro argumentov proti homosexuálnym manželstvám zabáva Slovákov. (Zdroj: imgur.com/SITA)

BRATISLAVA - Aktuálna zmena ústavy, najmä definícia rodiny, s ktorou prišli strany Smer a KDH, vyvoláva u mnohých voľnejšie zmýšľajúcich Slovákov nežiaduce pocity. V súvislosti s nimi sa liberáli rozhodli oživiť niektoré sarkastické vtipy a s nadšením ich propagujú na sociálnych sieťach. Najväčší úspech zožalo niekoľko rokov staré "Desatoro" v upravenej verzii, ktoré vzniklo v Spojených štátoch.

Nová definícia manželstva, ako jedinečného zväzku jedného muža a jednej ženy, je tŕňom v oku pre všetkých voličov liberálnych strán. Väčšinu argumentov, ktoré zastánci klasickej rodiny prezentujú na verejnosti, neznámi autori pretavili do desiatich bodov, z ktorých srší irónia. Posúďte sami!

Ironických Desatoro argumentov proti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur.com/SITA)

Text sa dá preložiť takto:

  1. Byť homosexuálom nie je prirodzené. Skutoční Američania vždy odmietajú neprirodzené veci ako okluiare, polyester a klimatizáciu.
  2. Homosexuálne manželstvá budú podporovať ľudí, aby sa stali homosexuálmi rovanko, ako potulovaním sa pri vysokých ľuďoch sa stanete vyššími.
  3. Legalizovanie homosexuálnych manželstiev otvorí dvere všetkým zvláštnym spôsobom správania sa. Ľudia sa napríklad budú chcieť sobášiť so svojimi zvieratami pretože pes má právom zaručené postavenie v spoločnosti a môže sa svojím spôsobom podpísať na manželskú zmluvu.
  4. Heterosexuálne manželstvá tu boli odjakživa a nemenili sa; ženy sú stále vlastníctvom, ľudia rôznej farby pleti sa stále nemôžu sobásť a rozvod je ilegálny.
  5. Ak budú homosexuálne manželstvá povolené, heterosexuálne manželstvá stratia svoj zmysel; posvätnosť 55-hodinového manželstva Britney Spears bude zničená.
  6. Heterosexuálne manželstvá majú význam, pretože z nich vzídu deti. Homosexuálnym párom, neplodným párom a starým ľuďom by nemalo byť povolené sa sobášiť, pretože naše sirotince ešte nie sú plné a svet potrebuje viac detí.
  7. Homosexuálni rodičia vychovajú iba homosexuálne deti, zatiaľ čo heterosexuálni rodičia vychovajú iba heterosexuálne deti.
  8. Homosexuálne manželstvá nie sú podporované cirkvou. V našej teokracii sú hodnoty jedného náboženstva uvalené na celú krajinu. Preto máme v Amerike iba jedno náboženstvo.
  9. Deti za žiadnych okolností nemôžu vyrastať  bez mužského aj ženského vzoru. To je dôvod, prečo spoločnosť zakazuje slobodným rodičom vychovávať deti.
  10. Homosexuálne manželstvá zmenia chod spoločnosti; nikdy nebudeme schopní adaptovať sa na nové sociálne normy. Rovnako ako sme si dodnes nezvykli na autá, administratívu alebo predĺženie života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu