Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Televízny štáb nechcene vytvoril VIDEOhit internetu: Salva smiechu za 9 sekúnd!

Sklené dvere nie sú práve najvhodnejšie. Zobraziť galériu (2)
Sklené dvere nie sú práve najvhodnejšie. (Zdroj: youtube, twitter)

LOT/CARDIFF - O tom, že ľuďom na výbuch smiechu stačí naozajstná maličkosť, svedčí video, ktoré na YouTube dosiahlo za 24 hodín milión zhliadnutí a ich počet neustále stúpa. Hoci má záznam iba pár sekúnd, jeho pointa je pre niektorých taká zábavná, že v komentároch píšu, ako doslova plačú od smiechu. Útlocitnejšie povahy a ochrancovia zvierat to však určite až tak pozitívne nevidia. Čaro nechceného je ale silnejšie.

Štáb televíznej šou s názvom Najlepšia pekáreň vo Francúzsku práve natáčal zábery zo zariadenia v Lote, na juhozápade krajiny, keď sa mu podarilo náhodou zachytiť čosi, čo pobavilo internetových divákov viac, ako celá relácia.

Dá sa povedať, že za naozaj veľmi krátky čas sa stala scénka doslova hitom a keďže je kratučká, ľudia si ju pozrú aj viackrát za sebou. A vôbec to nie je kvôli zobrazenému pekárskemu umeniu, ale štvornohému tvorovi, ktorý všetkému nasadil korunu.

Pri nakrúcaní exteriérov sa totiž pred objektív kamery vlúdila mačka, ktorá si to šinie po ulici plnou rýchlosťou, keď zrazu narazí do otvorených sklených dverí a odkotúľa sa mimo záber. Všetko to ešte podčiarkuje zvuk, ktorý odznie počas zrážky, hoci milovníci zvierat budú mať asi na to odlišný názor.

Trafená mačka

Nie je to však prvýkrát, čo tento týždeň pobavila internetových čitateľov zmätená mačka. Aspoň tak to vyzerá podľa plagátu na okne jedného z domov v britskom Cardiffe, ktorý oznamuje jej zmiznutie. Doteraz nie je známe, či si majiteľ takto z okoloidúcich vystrelil, alebo len zabudol papier dať dolu po tom, čo sa k nemu jeho miláčik vrátil. Prípadne by ešte mohlo ísť o vzhľadom veľmi podobného jedinca.

Televízny štáb nechcene vytvoril
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube, twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu