Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pomôžu Smeru nadprirodzené sily: V predvolebnom VIDEU majú lietajúce UFO!

BRATISLAVA - Prvý televízny spot kandidátov na europoslancov je na svete a vznikol na podporu Maroša Šefčoviča, podpredsedu Európskej komisie. Ponúkame vám uniknuté video. Pripravte sa na niečo nečakané...

Na Slovensku je Šefčovič len pár dní, no stihol už vystúpiť na galavečeri k 10. výročiu nášho vstupu do EÚ, prednášal, ale hlavne, točil. Minulý štvrtok bol vraj riadne nabitý. Klip sa nakrúcal výhradne v noci. Aj keď pracoval celú noc, jeho výstup pred kamerou vyzerá perfektne, dokonca sexi. Svoj príhovor dal, náš budúci europoslanec, vraj na prvý raz!

„Klip je veľmi profesionálny, aj keď sme ho v podstate robili len pár hodín,“ priznáva kandidát. Už sme zvyknutí na sexi zábery nočnej Bratislavy, zrýchlené sekvencie mesta, parádne nasvietený hrad, aj na exkluzívne pohľady na populárnu reštauráciu v tvare lietajúceho taniera. Klip však ponúka ešte niečo navyše. V úvode tejto 30-sekundovej prezentácie sa zdá, akoby nad hradom preletelo skutočné ufo. "Neviem, čo to je. Zrejme nejaká zvláštna hra svetiel," vtipkuje prekvapený Šefčovič. Zachytili filmári v klipe nevysvetliteľný úkaz? Pozrite sa sami!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu