Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ako schudnúť 45 kíl a ako sa dožiť 150 rokov?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (13)
Ilustračné foto

Začítajte sa do zaujímavých knižných titulov a ešte k tomu dostanete zľavu 20 percent. Ak ste zvedaví, ako dostať svoje telo pred letom do zdravej kondície, určite vás osloví titul Ako sa dožiť 150 rokov. Keď chcete byť fit do plaviek, môžete sa inšpirovať autorkou knihy Schudla som 45 kg za 1 rok, ktorá do publikácie zhrnula užitočné rady v boji s tukovými vankúšikmi. Na svoje si prídu aj fanúšikovia beletrie.

Je možné žít 150 let? - Michail Tombak                     

Plnohodnotné zdravie, to nie sú len zázračné liečebné preparáty, či už omladzujúce alebo odtučňujúce, ale život v harmónii s prírodou. Práve táto filozofia je sprevádzajúcim motívom tejto knihy, kde autor Michail Tombak vypracoval celistvý systém starostlivosti o vlastné zdravie. Nenájdete tu zázračné diéty, len jednoduché recepty, ako sa o svoje zdravie starať a ako ho chrániť, či prísne recepty na počítanie kalórií, ale jednoduché princípy stravovania v súlade s prírodou. Zdravie totiž súvisí s tým, čo jeme, ako dýchame, ako sa staráme o svoje telo a psychiku. 

Schudla som 45 kg za 1 rok - Whitney Holcombe                       

Snažíte sa schudnúť? Tak tentoraz naozaj schudnite! Zabudnite na zázračné pilulky, spoľahlivo fungujúce diéty a iné "zaručené" metódy! Autorka knihy trpela silnou obezitou. Život však vzala pevne do svojich rúk a za rok sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 45 kilogramov. Návod? Nijaké kúzla, žiadne lekárske zákroky. Len zdravá strava a cvičenie. Kniha plná energie vám nielen vtipne poradí, čo robiť, ale prezradí aj to, s akými pocitmi autorka prežívala svoje chudnutie.

Lov na šikanátora - Michael Fry

Nick je (pravdepodobne) najnižší dvanásťročný chalan na svete, kašle na všetky kluby, krúžky a partie (načo by tam strácal čas?) a každú chvíľu skončí zavretý vo vlastnej skrinke (inak, je celkom pohodlná). Keď sa mu výchovná poradkyňa pokúsi „pomôcť“ a strčí ho do najtrápnejšieho klubu na škole spolu s obryňou Molly a beznádejným nemehlom Karlom, všetko ide ešte rýchlejšie dolu vodou. Exoti síce majú spoločného nepriateľa, ale to nie je všetko... Pre čitateľov od 10 rokov. 

Balíček Mojsejovci: Narovinu + Vytriezvenie                     

Knihy od mediálne známeho, no už bývalého, manželského páru Nory Mojsejovej a Braňa Mojseja teraz v akciovom balíčku.


Nora Mojsejová - Narovinu
V knihe Narovinu sa venuje hlavne svojmu životu s Braňom Mojsejom a odhaľuje skoro všetko zo svojho súkromia za posledných desať rokov. Či už Noru milujete alebo nenávidíte, určite ju všetci poznáte a ste zvedaví, čo si to zase vymyslela.


Braňo Mojsej - Vytriezvenie
Vytriezvenie je autobiografiou Braňa Mojseja, s ktorým celý život zametala metla ľudstva. Poskytovala mu krátkodobé potešenie, no dlhodobé problémy, ktoré autor v knihe nekompromisne odhaľuje.

Analfabetka, ktorá vedela počítať - Jonas Jonasson 

Viete, na koho sa treba obrátiť, keď Južná Afrika koketuje s jadrovou výzbrojou a svetové veľmoci sú v pozore? A keď je na predaj bomba, ktorá vlastne neexistuje? Našťastie sa do veci zaangažuje Nombeko Mayeki, mladá černošská slúžka, ktorú nečakané udalosti zavedú práve tam, kde sa to všetko zomelie. Nombeko sa narodila v chudobnom johannesburskom predmestí Soweto, najväčšom meste chatrčí a latrín v Juhoafrickej republike. 


Karma je zdarma - Pia Dušak                     

Možno aj váš príbeh o vzťahu, ktorý funguje, kým nepríde láska. Väčšina z nás si myslí, že lásku raz určite nájde. Ale nájsť lásku nie je až také jednoduché. Oplatí sa vôbec hľadať? Alebo radšej nerobiť nič, pretože pravá láska si vás nájde aj sama? Olívia, ako to už býva, sa do vzťahu s Adamom vrhne strmhlav a verí, že jeho láska k nej príde. Hoci ju priatelia odhovárajú, hoci aj jej samej blikajú výstražné kontrolky. A hoci navonok vyzerá všetko v poriadku.

NevaPeter Pišťanek

Peter Pišťanek, autor kultovej trilógie Rivers of Babylon či spoluautor úspešnej zbierky Sekerou a nožom, si v poviedke Neva zašiel po tému do postkomunistického Petrohradu. A predviedol sa ako naslovovzatý profesionál. V poviedke nestrieka krv a nepresakuje ľudské dno. Naopak, div nie romantický príbeh zamilovania sa slovenského intelektuála na služobnej ceste do krásnej ruskej tlmočníčky vyznieva napriek banálnemu pôdorysu skutočne suverénne. 

Melónová aféraEvelin Červienková

Gabika a Miňo sú bývalí milenci, ktorých láska prerástla v bezstarostné kamarátstvo. Poznajú sa sto rokov, oslovujú sa dôvernými prezývkami – Kôstka a Melón , ktoré poznajú len oni dvaja, a zdá sa, že sa už nemajú čím vzájomne prekvapiť. Ich stretnutie po rokoch sa však skončí, ako inak, sexom a Kôstka začína strácať pevnú zem pod nohami. Jej vzťah s Paľom, s ktorým žije, je v troskách, ale ona je presvedčená, že to, čo cíti k Melónovi, je nielen obojstranné, ale aj to pravé. 

Nezabudni na mňa - Alexandra Potterová

Tess zažila nečakaný rozchod. Veľmi rýchlo si uvedomí, že za stroskotanie vzťahu so Sebom je zodpovedná práve ona. Neustála sa obviňuje a ľutuje, až si nakoniec opitá počas silvestrovskej noci v kostýme sexi mačičky želá, aby Seba nikdy nestretla. Ráno ju okrem hroznej opice zobudí veľmi divný pocit. Nový rok, nová šanca. Čo bude Tess robiť, keď zistí, že sa jej želanie splnilo? Zrazu môže prežiť svoj vzťah ešte raz, bez chýb a tak, aby sa skončil podľa jej očakávaní.

Nevinné obeteKathy Reichs

Najznámejšia forenzná antropologička, hlavná hrdinka populárneho seriálu Kosti Temperance Brennanová, vykope mŕtvolu na mieste, kde by mala už viac ako sto rokov odpočívať v hrobe kláštorná sestra Élisabeth Nicolet. Zvláštna malá rakva v útrobách chátrajúceho kostola prezrádza prvé tajomstvá o osude sestry. Hádanka okolo jej života a smrti, zuhoľnatené a pokrútené telá vo vyhorenej chate, to je len niekoľko nevyriešených záhad. Kto boli títo ľudia? Prečo mali taký strašný osud?

Dievča s mačacím menomJana Benková

Sašu pri skúške šiat v kamarátkinom módnom butiku vyvedie z miery muž, ktorý sa na ňu pozerá cez výklad. Keď ju Alex osloví, Saša, uchvátená jeho šarmom, sa tvári, že je majiteľkou obchodu, a vymyslí si aj falošné meno, aby mu nemusela povedať, že žije iba v malom domčeku so sestrou a s malým Miškom. Alex ju pozve na rande, no Saša dlho netuší, že ani on nie je bez tajomstiev.

ZávisláEla Marsová

Dvadsať rokov v živote mladej rodiny tesne po páde režimu: nástrahy, lásky, závislosť, iné vzťahy. Ela sa musí vyrovnať s ich následkami a dopadmi na svoj život.
Ela Marsová sa narodila v Bratislave ako najstaršia z troch sestier, s ktorými prežila krásne detstvo v harmonickom manželstve svojich rodičov. Vyštudovala SOU Spoločného stravovania, pracuje v oblasti krásy a zdravia. Prežila búrlivý vzťah a momentálne sa snaží žiť pokojný a šťastný život.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu