Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pozor, Monika sa hlási o slovo

(Zdroj: PR)

Predstavte si, že máte v triede študentku, ktorá je taká hyperaktívna, že keby mohla, po nociach by leštila tabuľu. Hlási sa aj keď nevyvolávate, neustále sa na niečo vypytuje, aj keď väčšinou mimo témy, a keď ju nechcete vyvolať, svoje bystré nápady dodá písomne. Tá trieda je Európsky parlament a študentka by sa mohla volať napríklad Monika.

Monika by mohla byť cez optiku školstva vnímaná ako jeden z najzvedavejších študentov v triede. S 888 otázkami je na krásnom 10. mieste spomedzi všetkých 765 europoslancov.  Trochu nás však rozbolia peňaženky, keď si uvedomíme, že zodpovedanie na jednu otázku stojí Európsku komisiu 600 – 1400 €.

S počtom 2 607 aktivít, je Monika siedmou najaktívnejšou europoslankyňou, čo je skvelá pozícia. Čakali ste, že bude hájiť hlavne slovenské záujmy? Nebuďte naivní, Moniku oveľa viac trápia neľudské podmienky opustených rumunských psov, osud baltickej tresky alebo afrických žien. To sú témy, ku ktorým sa naša zástupkyňa s obľubou vyjadruje, hoci vôbec nesúvisia so Slovenskom.

Začali ste sa nekontrolovane červenať? To, ako veľmi sa červenáte za našich aktuálnych europoslancov, môžete vyjadriť na stránke www.cervenaNIE.eu

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu