Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Filmoví fanúšikovia si už môžu zakúpiť zvýhodnené permanentky na AFF

Filmoví fanúšikovia si už môžu zakúpiť zvýhodnené permanentky na AFF
Filmoví fanúšikovia si už môžu zakúpiť zvýhodnené permanentky na AFF (Zdroj: PR článok)

Diela talentovaných filmárov z celého sveta, ktoré sa k slovenským divákom dostanú v exkluzívnej premiére, filmy ocenené na známych festivaloch, domáce novinky aj diela zo vzdialených kontinentov čakajú na návštevníkov blížiaceho sa Medzinárodného filmového festivalu Art Film Fest, ktorý sa uskutoční od 21. do 27. júna 2014 v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne.

Filmoví nadšenci, ktorí si nechcú nechať ujsť sedemdňový festivalový maratón toho najlepšieho vo svete filmu, si už od dnes môžu zaistiť vstup na 22. ročník Art Film Festu. Festivalový cinepass na celý festival si teraz môžu prostredníctvom portálu www.predpredaj.sk zakúpiť za zvýhodnenú cenu 15 EUR, počas festivalu bude stáť 20 EUR.

Art Film Fest po prvýkrát ponúka cinepass pre zákazníkov Telekomu so zľavou až 20 percent, v predpredaji za 12 EUR. Stačí ak si zákazníci Telekomu bezplatne stiahnu zľavový kód cez portál Telekom Benefit.

Držitelia kariet EURO<26, ITIC-u, ZŤP alebo ZŤPs, členovia filmového klubu ASFK a AČFK si môžu v predpredaji až do 20. júna 2014 zakúpiť zlacnené permanentky za 10 EUR prostredníctvom portálu www.predpredaj.sk, počas festivalu ich bude cinepass stáť 15 EUR.

Art Film Fest aj tento rok myslí na študentov a opäť pre nich pripravil špeciálny cinepass. Študenti, ktorí neprekročili vek 26 rokov (narodení v roku 1988 a neskôr), sa môžu od 18. mája 2014 do 6. júna 2014 zaregistrovať na internetových stránkach www.artfilmfest.skwww.pss.sk a získať tak vstup na celý festival len za 5 EUR. Zvýhodnený cinepass prináša študentom Prvá stavebná sporiteľňa. Neregistrovaní študenti a študenti starší ako 26 rokov si počas festivalu budú môcť s platným preukazom ISIC zakúpiť cinepass za 10 EUR.

Art Film Fest už tradične ponúka zvýhodnený vstup na filmový maratón aj seniorom. Zlacnený dôchodcovský cinepass si budú môcť zakúpiť iba počas festivalu za 5 EUR a pre seniorov, ktorí majú trvalý pobyt v Trenčianskom kraji, bude stáť 2 EUR.

Návštevníci si počas festivalu budú môcť zakúpiť aj jednorazové lístky za 2,50 EUR, ktoré im umožnia vstup na jedno vybrané premietanie. Už tradične bude v predaji počas Art Film Festu 3-dňový cinepass za 10 EUR a 24-hodinový cinepass za 5 EUR.

Podrobné informácie o všetkých kategóriách cinepassov a podmienkach ich získania nájdete na stránke www.artfilmfest.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu