Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrozivé VIDEO: Kvíliaceho chlapa prešlo metro, stal sa zázrak!

Muž ležiaci v metre na koľajnicicach
Muž ležiaci v metre na koľajnicicach (Zdroj: Foto: youtube)

NEW YORK - Šokujúce video zachytáva moment, ako vlak v plnej rýchlosti prejde muža ležiaceho na koľajniciach. Desivý okamih zachytil náhodný okoloidúci. Muža sa pokúšali zachrániť iní, no nedokázali ho z koľajníc dostať do bezpečia. Za hrozivého kvílenia vlak muža prešiel. Našťastie prežil. Incident si pozrite na VIDEU.

K desivému incidentu došlo v skorých ranných hodinách ešte koncom minulého roka, hrozivé zábery boli zverejnené až teraz. Dvaja cestujúci skočili na koľaje, aby sa pokúsili zdvihnúť a zachrániť muža ležiaceho na nich. Hrozivý moment sa odohral v newyorskom metre.  

Ležiaci muž sa zrejme takto rozhodol ukončiť svoj život. Pomoc za vydávania hrozivých zvukov odmietol, z koľajníc sa nechcel dostať do bezpečia. Záchranári vynaložili obrovské úsilie, aby ležiaceho muža vytiahli. Najprv sa im podarilo postaviť ho, no kvíliaci chlap si opäť ľahol a pomoc odmietol.
 
Vystrašení muži nemali inú možnosť, len z koľajiska odskočiť, pretože metro sa blížilo nezadržateľnou rýchlosťou. Odskočili do bezpečia, na peróne sa ešte usilovali rozbehnutý ťažký stroj zastaviť. Na videu vidno ako metro prechádza ležiaceho muža. Našťastie človek hrozivý nájazd metra prežil. Osoba, ktorá desivý okamih natáčala, bola neskôr nútená obhajovať dôvody, prečo nepriskočila na pomoc, ale všetko natáčala. Muž, ktorý snímal, dôvodil tým, že bol príliš opitý na to, aby mohol v takejto situácii pomáhať.  
 
Na koľajniciach ležiaci muž po incidente pôvodne odmietol lekársku pomoc, no bol nútený ísť do nemocnice ako citovo narušený človek.



 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu