Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desaťchodová večera za 25 eur! A nie je to vtip!

Dokonalá pastva pre oči, uši a samozrejme aj chuťové poháriky! To všetko v sebe spája večera v jedinečnej japonskej reštaurácii Benihana v Bratislave. Kulinárske špeciality tu pre hostí pripravujú skúsení tepanjaki kuchári, ktorí sú zároveň aj zabávačmi, akrobatmi a spevákmi. Tento jedinečný desaťchodový zážitok si môžete dopriať len za 25 eur! A nie je to vtip!

Teppanjaki je špecifický japonský štýl prípravy jedla, pri ktorom kuchár pracuje pri stole s horúcou platňou priamo pred hosťami. To mu dáva možnosť popri samotnom varení zabaviť hostí rôznymi trikmi. Tento štýl varenia vznikol v Japonsku.

„Ten kto chce byť tepanjaki kuchárom, do toho musí dať srdce. Musí sa neustále vzdelávať a objavovať nové spôsoby, ako hostí potešiť. Hlavným predpokladom dobrého tepanjaki kuchára je ale vášeň pre varenie a ľudí,“ hovorí šéfkuchár reštaurácie Benihana Khalil Chris Tribak.

Populárna celosvetová sieť reštaurácií Benihana oslavuje v týchto dňoch 50 rokov od svojho založenia. Pri príležitosti okrúhleho výročia dostanú hostia príležitosť ochutnať výber z jedálneho lístka tejto výnimočnej reštaurácie.

„Spolu s našimi kuchármi sme na oslavu 50-ky reštaurácie Benihana pripravili takzvané tasting menu. Je to vlastne ochutnávka toho najlepšieho čo ponúkame. Strava je pestrá a zdravo pripravená. Cenovo je Benihana prístupná, nie je určená len pre vyššiu triedu,“ prezrádza manažérka reštaurácie Petra Turečková. Dôkazom tohto tvrdenia je aj cena kompletnej desaťchodovej večere. Veď kde inde by ste za 25 eur dostali toľko zábavy, dobrého jedla a výnimočných zážitkov na jednom mieste? Desaťchodové menu zahŕňa:

Miso polievka - polievka zo sójovej pasty, podávaná s morskou riasou, jarnou cibuľkou, hríbami a tofu

Sushi - 2ks nigiri, 2ks sashimi, 2ks moderná rolka

Krevetová tempura - rýchlo vypražené krevety v tempurovom cestíčku, podávané s omáčkou, zázvorom a japonskou reďkovkou

Benihana šalát so zázvorovým dresingom

Zeleninovo-krevetové predjedlo

Hibachi losos

Hibachi kalmáre

Hibachi teriyaki hovädzí steak podávaný so zázvorovou a horčicovou omáčkou

Opekaná ryža s vajíčkom, hríbami a zeleninou

Zmrzlina z čierneho sezamu

Menu reštaurácie Benihana ponúka okrem tepanjaki kuchyne aj tradičné ázijské jedlá. Tie sú pripravené výhradne z denne čerstvých surovín tak, aby hosťom poskytli výnimočný gastronomický zážitok. K špecialitám Benihany patrí delikátna japonská cibuľová polievka, po ktorej nasleduje šalát s jedinečným zázvorovým dressingom. Šéfkuchár vám pripraví kura, hovädzie mäso alebo dary mora spolu so zeleninou v štýle hibachi. Predjedlo sa podáva s domácimi omáčkami a ryžou na pare, alebo s lákavou kuracou ryžou, ktorá je opäť špecialitou reštaurácie Benihana. Samozrejmosťou v menu je tempura, suši a špeciálne rolky. V Benihane na vás čaká príjemná obsluha a interiér tradičného japonského minimalizmu. V ponuke nápojov nechýba japonské saké ani japonské pivo.

Získať poukážku na večeru so špeciálnym ochutnávkovým menu v Benihane je jednoduchšie ako si myslíte. Stačí sa pozrieť na www.predpredaj.sk, a vybrať si dátum a hodinu. No a potom už len prísť a vychutnať si tento neobyčajný zážitok.

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu