Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kolekcia W5 triumfovala v Moskve, Bratislava ju zažije na Majstrovstvách sveta W5 29. a 30. novembra!

Zobraziť galériu (17)
(Zdroj: Propaganda House)

Svetová kickboxová verzia W5 triumfuje s vlastnou módnou značkou! Po prvýkrát ju W5 veľkolepo predstavila na svetoznámom Fashion Weeku v Moskve! Kolekcia zahŕňa 150 športových modelov z ultramoderných materiálov z Japonska. Slovenskí fanúšikovia sa na kolekciu môžu tešiť na Majstrovstvách sveta W5 Crossroad of Times. Pre šampionát v Incheba Expo Aréne 29. a 30. novembra pripravia módni dizajnéri nové modely, ušité špeciálne pre slovenské publikum!

Svetová kickboxová verzia W5 má vlastnú módnu značku! Kolekciu športového oblečenia predstavila W5 na Fashion Weeku v Moskve! Nebola to však len obyčajná módna prehliadka. Štýlové oblečenie predviedli nielen manekýni, ale aj tanečná skupina, ktorá v modeloch zatancovala dokonalú choreografiu.

Hala bola úplne plná. Veľmi nás potešil záujem módneho sveta. O kolekciu sa zaujímali módni dizajnéri a štylisti, ale aj kupujúci. Zástupcovia najdrahších značiek si pozreli nielen športové oblečenie, ale aj ležérne odevy na denné nosenie.” Neskrýval radosť prezident W5 Sergey Chepinoga.

 Nová kolekcia zahŕňa 150 modelov. Špotorvú líniu a modely na denné nosenie navrhla slávna ruská dizajnérka Alena Milánskaja. Návrhárka venovala pri tvorbe športových odevov W5 osobitnú pozornosť materiálom, ktoré priviezla z Japonska. Pri výrobe tkanín použili výrobcovia moderné vlákna a najkvalitnejšiu bavlnu na svete.

S japonskými výrobcami mám dlhoročné skúsenosti. Materiály s unikátnymi vlastnosťami zabezpečujú odevom W5 funkčnosť a pohodlie. Sú odolné proti opotrebovaniu, sú hygienické a majú schopnosť „dýchať“. Materiály sú súčasne ľahké, pohodlné a neobmedzujú v pohybe a sú schopné udržiavať optimálny teplotný režim.“ Konštatuje ruská dizajnérka Alena Milánskaja.

Tričká, tielka, teplákové súpravy či šiltovky pre ženy a mužov si na módnej show v Moskve pozreli mnohé známe osobnosti. Samozrejme nechýbali známi športovci a kickboxeri.

“Kolekcia W5 ponúka vysoko kvalitné materiály. Pre mňa ako športovkyňu je veľmi dôležité mať v zásobe kvalitné športové oblečenie, ktoré odolá zbesilému tempu cvičenia. Som z kolekcie úplne nadšená!” Prezradila kickboxerka Jekaterina Vandarjevova.

Prvý obchod značky W5 už funguje v ruskej metropole Moskva a čoskoro pribudnú ďalšie po celej Európe. Zatiaľ sa dá jedinečná športová kolekcia kúpiť na www.w5store.com. Slovenskí fanúšikovia kickboxu a štýlového športového oblečenia sa na novú kolekciu môžu tešiť na Majstrovstvách sveta W5. Na šampionáte v bratislavskej Incheba Expo Aréne 29. a 30. novembra sa teda okrem skvelých zápasov a dokonalej show Crossroad of Times predstaví aj jedinečné športové oblečenie značky W5 a prekvapenia sezóny. Vstupenky si môžte kúpiť na www.predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu