Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Braňo Mojsej: Kniha Vytriezvenie

Braňo Mojsej vydal knihu Vytriezvenie. Zobraziť galériu (2)
Braňo Mojsej vydal knihu Vytriezvenie.

BRATISLAVA - Od zajtra sa oficiálne dostáva do predaja knižná prvotina kontroverzného Braňa Mojseja. Hudobník v publikácii Vytriezvenie približuje čitateľom svoje skúsenosti s metlou ľudstva. Nevynecháva najtemnejšie stránky problémov s alkoholom. Ako sám tvrdí, rozhodol sa zverejniť veci, o ktorých nikdy predtým verejne nehovoril a najradšej by ich zmazal zo svojho života. Nevynechal ani kapitolu, v ktorej sa venuje manželstvu s Norou Mojsejovou.

Po tom, čo minulý rok vydala Nora Mojsejová publikáciu s názvom Narovinu, učinil rovnaký krok aj jej exmanžel Braňo. Na rozdiel od podnikateľky však nepriblížil čitateľom pikošky zo slovenského šoubiznisu, ale otvorene porozprával o svojom vzťahu k alkoholu. Mojsej tak urobil v knihe Vytriezvenie

Pamätáte si ešte, keď titulky časopisov kŕmili jeho opilecké fotky? Teraz máte exkluzívnu šancu prečítať si všetko o hudobníkovej závislosti. Vytriezvenie je autobiografiou Braňa Mojseja, s ktorým celý život zametala metla ľudstva - už od tínedžerských čias. Chľast mu poskytoval krátkodobé potešenie, no dlhodobé problémy. Tie autor v knihe nekompromisne odhaľuje. Vytriezvenie prináša doteraz nepublikované najtemnejšie tajomstvá alkoholika Mojseja. 

Prečo začal chľastať už v puberte? Čo sa odohráva za múrmi psychiatrií a protialkoholických liečební? Kto sú alkoholici v šoubiznise? Prečo sa pokúsil spáchať samovraždu a kto ho chcel kompromitovať žúrom s prostitútkami? Vytriezvenie je kniha o človeku, ktorý cez triezvenie z alkoholu vytriezvel aj zo vzťahov vo svojom okolí i zo vzťahov v našom šoubiznise.

Kniha Vytriezvenie sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu