Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto by Hitler nerozdýchal: Jeho milenka Eva Braunová mala byť Židovka!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Šokujúcu správu o milenke Adolfa Hitlera priniesol britský kanál. Vraj mala židovských predkov. Nacistický vodca židov nenávidel a posielal ich do koncentračných táborov na smrť. Ktovie ako by sa zachoval, keby vedel, že jeho milá mala židovských predkov.

Približne pred 70-timi rokmi Hitler neľútostne vyhladzoval židov v koncentračných táboroch. Takto zahubil niekoľko miliónov nevinných životov. Teraz prenikli na svetlo sveta nové skutočnosti o jeho milenke a neskoršej manželke Eve Braunovej.

Hitler sa s Braunovou oženil tesne pred spáchaním samovraždy koncom apríla 1945. Tá pracovala predtým v ateliéri jeho dvorného fotografa. Zaľúbila sa do neho ako 17-ročná a Hitler ju držal v tajnosti v alpskom sídle Berghof.

Hitler a Eva Braun
Zobraziť galériu (2)
Hitler a Eva Braun  (Zdroj: SITA)

Dôkazy o židovskom pôvode majú pochádzať z DNA vlasov, ktoré sú z Braunovej hrebeňa. Túto informáciu priniesol kanál Channel 4 v relácie venovanej DNA slávnych osobností. Z historických predmetov tím forenzných detektívov skúma zaujímavosti známych celebrít.

Vlasy Braunovej sa podarilo ukoristiť americkým vojakom zo sídla Berghof, kde Hitlerova milenka bývala. Boli v krabičke s jej označením. „Otvorili sme ju a bolo tam zrkadlo s hrebeňom. Bola to kozmetická súprava priamo z Hitlerovho sídla,“ spomína syn amerického kapitána, ktorý ju ukoristil.

Po smrti svojho otca krabičku predal dílerovi, ktorý zbieral cennosti. Neskôr sa dostala do rúk odborníkovi na vlasy, od ktorého putovala do rúk moderátorovi programu za dvetisíc dolárov. Neskôr tím expertov zistil zložky genómu z vlasov Evy Braunovej sa zhodujú so židovskými koreňmi.

Dôkaz by to mal byť takmer stopercentný, ale nedajú sa vylúčiť nepresnosti. Sám Hitler nebol vôbec príkladným Árijcom s blonďavými vlasmi a vysokou postavou. Ktovie ako by sa zachoval, keby pôvod Evy Braunovej poznal ešte za života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu