Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželia z Texasu tvrdia: Zajali sme mláďa krvilačnej čupakabry!

Pôvod zvieraťa by mal odhaliť test DNA Zobraziť galériu (2)
Pôvod zvieraťa by mal odhaliť test DNA (Zdroj: YouTube)

RATCLIFFE - Istá rodina z amerického Texasu verí, že sa jej podarilo zajať legedárnu čupakabru. Neznámeho tvora našli na strome ako žerie kukuricu. Zavreli ho do klietky a teraz ho držia na záhrade, kde ho prikrmujú a dávajú mu vodu.

Jackie Stocková a jej manžel našli podivne vyzerajúce zviera bez srsti v nedeľu večer. Má veľké pazúry, veľmi veľa zubov a stále vrčí. "Bubba na mňa zakričal, aby som sa prišla na niečo pozrieť. Keď som to zbadala, okamžite som si pomyslela, že to vyzerá ako mláďa čupakabry," povedala Američanka, ktorá ho spolu s mužom chytila a dala do klietky.

Manželia z Texasu tvrdia:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Iní si už ale takí istí nie sú. Phylis Canionová z neďalekého mesta Cuero má doma podobné stvorenie, o ktorom sa tiež niektorí domnievajú, že by mohol byť čupakabra. "Bola som navštíviť manželov Stockovcov, aby som sa pozrela na toho tvora, čo našli. Podľa mňa to nie je čupakabra, skôr mýval. Aspoň nohy má určite ako mýval," povedala portálu Huffington Post.

S jej teóriou sa ale nestotožňuje Jackin sused Arlen Parma. "Mývalov som lovil viac ako dvadsať rokov, ale nikdy som nevidel nič také ako to, čo chytili moji susedia. Navyše mývali ani nevydávajú také podivné zvuky," poznamenal.

Biológ Brent Ortego sa domnieva, že s najväčšou pravdepodobnosťou ide o malú psovitú zver, ako napríklad kojot, pes alebo líška. Bezsrstnosť by podľa neho mohla byť spôsobená prašivinou. Prípad zrejme rozlúštia až následné DNA testy.

Manželia chytili mláďa čupakabry

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu