Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Benefícia v Sheratone s Petrom Novotným podporila mladých návrhárov z detských domovov

Benefícia v Sheratone s Petrom Novotným podporila mladých návrhárov z detských domovov Zobraziť galériu (15)
Benefícia v Sheratone s Petrom Novotným podporila mladých návrhárov z detských domovov (Zdroj: Robert Fašung)

Dobrovoľné vstupné marcovej edície pravidelného benefičného večierku Sheraton Evening podporilo mladé návrhárske talenty z Detských domovov. Eventová agentúra Cherry&Cherry tentokrát pripravila v Amber´s bare benefíciu s legendárnym českým komikom Petrom Novotným a s Hodinou Zeme. Celé podujatie moderoval Peter Justin Topoľský a zaspievala aj Anka Repková. Počas celosvetovej hodiny Zeme v príjemnej atmosfére sviečok hrala ajskvelá kapela King Shaolin Unplugged.

Cieľom tohto podujatia je predstavenie umeleckej tvorby priamo očami pozvaných umelcov, ktorí na ňom vždy poodhalia zákulisie svojej práce a prezradia aj to, čo je pre zrak bežných ľudí skryté.

Cieľom tohto podujatia je predstavenie umeleckej tvorby priamo očami pozvaných umelcov, ktorí na ňom vždy poodhalia zákulisie svojej práce a prezradia aj to, čo je pre zrak bežných ľudí skryté.

Keďže Sheraton Eveningy patria medzi najprestížnejšie večierky v Bratislave, vďaka CAT WALK TALK svoje krásne modely predstavila aj úspešná módna návrhárka Zuzka Bottková. Modelkami boli, ako inak, známe tváre krásnych slovenských modeliek a moderátoriek. Predviedli sa, krásna moderátorka Diana Hagerová, moderátorka Petra Hublová, ďalšia úspešná moderátorka Lucia Forman Habancová a modelky Mia Maslíková s druhou vicemiss Universe 2013 Luckou Kačurovou. Pre milovníkov detí bolo pripravené aj predstavenie troch detských modelov. O vlasy sa modelkám postaral kaderník Patrik z MV Studia, ktoré vlastní krásna playmate Monika Vičanová. Make up mala na starosti Ľubica Orolinová. Aj osobnosť, akou Petr Novotný bez pochyby je, mal na sebe košeľu od neskutočne talentovanej iba 10 ročnej slečny!

Ako už býva zvykom, ani túto sobotu sa Sheraton Evening nezaobišiel bez slávnostného rituálu zapečatenia odkazu do fľaše luxusného francúzskeho šampusu Moët&Chandon. Podujali sa na to zúčastnení  umelci večera.  Pri vstupe na podujatie mohol každý hosť prispieť dobrovoľným vstupným, ktoré, ako sme uviedli vyššie, v plnej výške putovalo na podporu mladých návrhárskych talentov z detských domovov na Slovensku. Zároveň si hostia počas celého večera vychutnávali aj svojskú chuť Belvedere vodky.

Po polnoci sa všetci zúčastnení hostia presunuli na oficiálnu afterparty The2015 do The Clubu. Tam sa zároveň krstili aj dve čísla časopisu Playboy s najkrajšími slovenskými dvojičkami TWIINS a s playmate Monikou Vičanovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu