Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenskú hudobnú produkciu obľubujú viac Francúzi než Slováci!

Slovenskú hudobnú produkciu obľubujú viac Francúzi než Slováci!
Slovenskú hudobnú produkciu obľubujú viac Francúzi než Slováci! (Zdroj: Laddy M)

Reč je o produkcii popredného slovenského dídžeja a producenta, ktorý sa hudbe venuje od svojich pätnástich rokov. Počas svojej kariéry obsadil niekoľko hudobných skupín na rôznych pozíciách, ako bubeník či gitarista. Láska k hudbe ho nakoniec priniesla až k dídžejingu kde zotrváva dodnes. Na konte má nespočet vystúpení v rámci celej Slovenskej republiky, ale jeho talent výrazne oceňuje aj zahraničie. Jeho meno je Charlie Clubber.

Charlie sa okrem dídžejingu aktívne venuje producentskej činnosti, ktorá mu prvé úspechy priniesla už v roku 2010 kedy v spolupráci s Jozefom Mihálikom vydali skladbu s názvom "Party Shaker" vydanú londýnskym vydavateľstvom . S odstupom času je možné sledovať štatistiku ktorá dokazuje, že ich hudba je vo svete obľúbená. Vychádzame z oficiálnych štatistík stránky youtube kde je vidieť, že počúvanosť skladby vo Francúzsku preskočila tú slovenskú niekoľko násobne. Aj to je dôkazom toho, že Slováci vedia čo má svet rád.

Charlie Clubber sa už tento piatok 21. marca predstaví v clube Plaza po boku s hudobníkmi ako Juraj Zaujec, Michal Gečevský a Thomas Puskailer,  a práve s posledným menovaným predstavia exkluzívne návštevníkom tohto výnimočného podujatia svoj najnovší spoločný hudobný počin s názvom "Don´t Let Go"

Vstupenky na predpredaj.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu