Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Malý autista každý týždeň čakával na smetiarov: Pozrite si VIDEO, ako ho potešili!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube, FB)

KALIFORNIA - V živote sa stávajú mnohokrát veľké prekvapenia, ktoré nikto z nás nečaká. Jedno také sa stalo aj 5-ročnému autistickému chlapčekovi z Kalifornie, ktorý miluje smetiarov a ich prácu. Každý týždeň čakával na svojho obľúbeného smetiara, ktorý im vysypával smeti spred domu. Deň predtým vždy s otcom nachystal smeti, aby boli pripravené. Smetiar menom Manuel si ho zapamätal a natoľko obľúbil, až mu jedného dňa venoval pekný darček.

Šťastná chvíľka sa stala v pondelok, teda v deň, kedy smetiari pravidelne vyvážajú smeti od ich domu. Matka malého autistu ho vždy natáča, pretože Daniel napodobňuje pohyby smetiarskeho auta pri vysypávaní smetí. Chlapec má z toho obrovskú radosť.

"Miluje ten pohyb auta a je nadšený z celého predstavenia. Celý týždeň čaká na pondelňajšie ráno. Presne vie, ktoré odpadkové koše budu vysypané každý týždeň. Nedeľa je pre neho špeciálna zase v tom, že spolu s otcom vynáša pred dom smeti," povedala jeho matka Robin Newberger.

Malý Daniel sa vždy raduje z príchodu smetiarov
Zobraziť galériu (3)
Malý Daniel sa vždy raduje z príchodu smetiarov  (Zdroj: Youtube, FB)

Autizmus je vývojová porucha, ktorá sa prejavuje chýbajúcou komunikáciou, spoločenskou interakciou alebo predstavivosťou. Autistické dieťa si ťažko nájde kamaráta a má problémy porozumieť druhým deťom.

Mama video s obdareným chlapcom zavesila na YouTube a okamžite dojalo každého, kto si ho prezrel. Napísala o ňom: "Jeden muž, jeden moment, dotýkajúci sa života autistického chlapca. Naše srdcia sú dojaté. Už teraz je veľa ľudí, ktorí nás ani nepoznajú a videli video. Náš syn Daniel má 5 rokov. Je autista. Pred pár rokmi som mu ukázala video na Youtube, kde účinkuje smetiarske auto. Odvtedy je ním posadnutý. Ako mnoho iných autistických detí, toto sa stal pre neho rituál."

Manuel priniesol Danielovi hračkárske smetiarske auto
Zobraziť galériu (3)
Manuel priniesol Danielovi hračkárske smetiarske auto  (Zdroj: Youtube, FB)

Obdivuhodná zásluha patrí tiež smetiarovi, ktorého poznajú iba pod menom Manuel. "Náš smetiar, ktorého poznáme iba pod menom Manuel, je jeho favorit. Vždy bol usmiaty na Daniela, ktorý ho verne očakával každý pondelok. Pre ňeho je vysypávanie smetí ako symfónia. Synchronizuje pohyby rúk s pohybmi auta. Točili sme ho pri tom mnohokrát, ale tomuto videu sa nevyrovná nijaké," dodala na záver.

Manuel vystúpil z auta a chlapcovi daroval hračkárske smetiarske auto. Prekvapená rodina video natočila a zavesila na YouTube, kde sa stal hitom. Pozrite si Danielovu reakciu, keď dostane od svojho oblúbeného smetiara darček.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu