Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto vyzerá zábava v Soči: Devy vrtia zadočkami, alkohol tečie potokom!

Niečo podobné nájdete aj v podnikoch na Slovensku.
Niečo podobné nájdete aj v podnikoch na Slovensku. (Zdroj: youtube/rt)

SOČI - Olympijské hry nie sú iba o športe, ale samozrejme aj o zábave, ktorá prebieha najmä počas večerných a nočných hodín. Hostia, ktorí tentokrát zavítali do Soči, si môžu vychutnávať návštevy barov a diskoték, kde vodka tečie potokom. Podľa záberov z ruskej televízie RT to však vyzerá, že sa párty ničím nevymykajú zo slovenského priemeru. Dominuje im alkohol, tanec a zvodne odeté slečny.

"Tým, ktorí túžili osláviť zimné olympijské hry v baroch a nočných kluboch v Soči, boli v stredu v skorých ranných hodinách ponúknuté alkoholické nápoje namiešané špeciálne pre túto športovú udalosť," pridala televízia popis pod video na YouTube a doplnila, že panáky si hostia mohli vychutnať aj zo snowboardovej dosky. Ruskí a zahraniční zákazníci tak mali o zábavu uprostred týždňa postarané.

Podľa zverejnených záberov to však vyzerá, že flámovanie bolo rovnaké ako všade na svete, hoci je možné, že tie najhoršie pre istotu radšej nezverejnili. Pozrieť sa tak môžeme na tancujúcich ľudí, a to najmä na sexi slečny, krútiace zadočkami, ktorých sa snaží priviesť do varu DJ. O alkohol nie je núdza a kvôli správnej tematike je podávaný napríklad pomocou hokejky.

O tom, že to na takýchto diskotékach nekončí iba pri alkohole, svedčí aj biela podprsenka zavesená na fľašiach za barom, či piktogramy upozorňujúce na to, čo sa môže diať pod stolmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu