Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čo s ľuďmi narobí krokodíl: Ženu droga zmenila na neovládateľné monštrum!

Žena je úplne mimo
Žena je úplne mimo (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - O hrôzostrašných účinkoch drogy známej ako krokodíl sa toho popísalo už dosť. Napriek tomu sa nezdá, že by bola na ústupe. Stále sa objavujú nové prípady ľudí, ktorí tejto pliage podľahli. Aj mladá žena z videa, ktorá sa v dôsledku jej užívania zmenila na neovládateľné monštrum.

Prvá zmienka o krokodílovi sa objavila pred viac ako desiatimi rokmi. V roku 2010 bol počet jej užívateľov odhadovaný na jeden milión. Táto devastačná droga sa rýchlo rozšírila v Rusku a medzičasom už prenikla do Spojených štátov a údajne aj do Česka. Ten, kto si ju pichne, sa musí pripraviť na hotové peklo. Ľuďom po nej odumiera koža, odpadáva mäso, jednoducho ich rozožiera zaživa.

Krokodíl ale neničí len fyzickú schránku, má drastický vplyv aj na psychiku človeka. Okrem iného sú uvádzané aj samovražedné sklony. Ešte minulý rok úplne odrovnal aj neznámu ženu z USA. Na videu vidno, ako sa po užití drogy bezprízorne váľa po ulici. Policajti s ňou čakajú na príchod sanitky a ani sa ju nesnažia spacifikovať, pretože si uvedomujú, že by to bolo zbytočné. Nakoniec ju naložia lekári do vozidla a odvážajú do nemocnice. Aký je jej ďalší osud, je nejasné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu