Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nový Kontrafakt či Hlasy? Deezer od Telekomu má všetko!

Deezer Zobraziť galériu (2)
Deezer (Zdroj: PR)

Ktorá služba vám dá viac ako 30 miliónov skladieb v mobile alebo PC za jediný mesačný poplatok alebo dokonca zadarmo? Iba Deezer od Telekomu. Nová hudobná služba je pre fanúšikov všetkých žánrov a nájdu v nej kopu slovenskej hudby a svetových interpretov zo žánrov ako rock, pop, folklór, blues, aj produkciu nezávislých kapiel a filmové soundtracky.

Ako funguje Deezer?

Deezer je streamingová hudobná služba, ktorá zákazníkovi ponúka za jediný mesačný poplatok prístup k viac ako 30 miliónom hudobných skladieb. V ponuke je hudba rozličných hudobných štýlov vrátane slovenskej a českej produkcie. Nechýba exkluzívny obsah či skoršie uvedenie albumov.

Zákazník si môže sťahovať hudbu z internetu do mobilu či tabletu alebo ju počúvať počas internetového pripojenia v PC i na notebooku. Dáta môže aj šetriť, keď si albumy a skladby stiahne do mobilu alebo tabletu v tzv. off-line móde. Takto môže počúvať hudbu doma i v zahraničí.

Hudobné skladby sú nahrané vo vysokej kvalite. Deezer má popri obrovskej knižnici hudby aj unikátne funkcie, ktoré menia náš štýl počúvania hudby. Špeciálny algoritmus ponúka poslucháčovi ďalšie skladby podľa preferovanej hudby alebo iných albumov, ktoré doteraz vyskúšal alebo opakovane počúval.

Deezer má k dispozícii po celom svete aj tím skúsených editorov, ktorí tvoria playlisty pre svojich poslucháčov. Desiatky skúsených odborníkov každý týždeň ponúkajú výber toho najlepšieho – za Slovensko a Česko vyberá skladby hudobník zo skupiny Puding pani Elvisovej, Pino Ungvölgyi.

Zákazníci však môžu odporúčať hudbu svojim priateľom aj sami, či už priamo v službe Deezer alebo cez sociálne siete ako Facebook, twitter či Google Plus.

Deezer v Telekome aj zadarmo

Telekom a Deezer nadviazali úzku spoluprácu, vďaka ktorej môžu ponúknuť zákazníkom Telekomu službu aj zadarmo. Ponuka platí pre:

  • mobilné paušály Happy XL a XXL
  • internetové programy Turbo 3 a Optik 3

Ostatní zákazníci mobilných paušálov, internetových programov, TV služieb alebo aj pevnej linke môžu získať Deezer za zvýhodnenú cenu 4,99 € mesačne.

Službu získajú výhodnejšie aj zákazníci iných operátorov – cez dcérsku firmu a portál Zoznam.sk zaplatia iba 5,50 € mesačne.

Ego: tvár kampane Deezer a Telekomu

Štart služby Deezer v Telekome sprevádza aj nová reklamná kampaň Telekomu, v ktorej sa objaví aj známy raper Ego. Telekom si vybral Ega ako úspešného slovenského hudobníka, ktorý dokázal to, čo ešte nikto predtým: jeho letný megahit z roka 2012 Žijeme len raz videlo na YouTube už viac ako 30 miliónov ľudí.

Sám Ego je náruživým používateľom služby a pri nakrúcaní spotu povedal: „Reklamu na Deezer by som nerobil, keby ma samotná služba neoslovila. Páči sa mi jej rôznorodosť a myslím si, že každý zákazník si v nej nájde to svoje bez ohľadu na vek a preferovaný žáner.“

-reklamný článok-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu