Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Facebook má desať rokov: Užívateľom dal darček, prišla davová psychóza!

Kompilačné video Zobraziť galériu (2)
Kompilačné video (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Dnes uplynulo presne desať rokov odvtedy, čo Facebook prvýkrát uzrel svetlo sveta. Pri tejto príležitosti jeho tvorcovia prišli s možnosťou pre každého užívateľa vytvoriť si video, ktoré by bolo ohliadnutím za jeho doterajším "životom" na tejto sociálnej sieti. Chytila sa okamžite.

Facebook oslavuje okrúhle desiate narodeniny. Rozhodol sa, že z tohto dôvodu pripraví pre svojich užívateľov, ktorých je v súčasnosti okolo 1,23 miliardy, malý darček. Pomocou jednej aplikácie si môžu obzrieť späť za svojím účinkovaním na sociálnej sieti. Jej výsledkom je kompilačné video pod názvom Look Back (Ohliadnutie späť) zložené z najlakovanejších fotografií, statusov či životných udalostí, o ktoré sme sa podelili so svojimi priateľmi.

Facebook má desať rokov:
Zobraziť galériu (2)

Nick Kwiatek, ktorý je inžinierom projektu, o ňom povedal: "Look Back je jedným z najväčších videoprojektov našej spoločnosti vôbec. Pracovali sme na ňom niekoľko mesiacov. Nie je to prvýkrát, čo Facebook spustil kompilačný projekt, ale je to prvý raz, čo to robíme s videom." Ak sa aj vy chcete pozrieť na vaše historické chvíle a spomienky na Facebooku, môžete tak urobiť už teraz.

Po kliknutí na link vám Facebook automaticky vygeneruje zhruba jednu minútu dlhé video. To ostane aj po opätovnom vyskúšaní rovnaké.

Desiate výročie Facebooku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu