Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Ako prebieha natáčanie programu Varíme s vami?

Ako prebieha natáčanie programu Varíme s vami? Zobraziť galériu (3)
Ako prebieha natáčanie programu Varíme s vami?

Varíme s Vami je projekt značky Maggi, ktorý podporuje domáce varenie a dáva priestor nadšeným fanúšikom varenia inšpirovať ostatných. Prečo a ako taký program vzniká?

Variť doma je dôležité z mnohých dôvodov, ale každodenné varenie je i náročné. Cieľom značky Maggi je domáce varenie uľahčiť. Nemusí to byť len pomoc v podobe výrobkov od Maggi, ale i v inšpirácii. A kto by vám mohol lepšie pomôcť a lepšie vás inšpirovať, ako vy sami seba navzájom? Preto Maggi prišlo s novým projektom krátkych videí s vašimi receptami, natáčanými u vás doma. Na už natočené videá sa môžete pozrieť na www.youtube.com/maggiczsk.

Zúčastniť sa projektu môže ktokoľvek, kto rád varí a má chuť podeliť sa o svoje osvedčené recepty a tipy na uľahčenie práce v kuchyni. Pretože variť každý deň nemusí byť vždy radosť, i keď varíte radi. Často totiž v dnešnej uponáhľanej dobe mnoho z nás skĺzava k tým stále rovnakým receptom. Projekt Varíme s vami prináša inšpiráciu a jednoduché recepty, ktoré si môže každý uvariť doma. V poslednom diele sa o jeden taký inšpiratívny recept na plnené cestoviny podelila Karin.

„Karin si pripravila dokonalý recept, ktorý sa môže hodiť v každej rodine. Dá sa v ňom totiž zužitkovať kuracie mäso, ktoré sa často zvýši z predchádzajúceho dňa.“, rozpráva Elly, foodblogerka, ktorá programom Varíme s vami sprevádza. „Kurča sa zmieša s hráškom a touto jednoduchou zmesou sa plní tzv. cannelloni, čo sú talianske cestoviny, ktoré vyzerajú ako veľké duté rúrky. Tie sa naskladajú do pekáča, zalejú bešamelom, posypú parmezánom a po pár minútach v rúre máme hotovo.“, doplňuje Elly jednoduchý recept, ktorý ju Karin naučila.

Príprava každého dielu má vždy podobný priebeh. Elly so štábom príde ráno do domova vybranej kuchárky, prezrie si priestory na natáčanie a všetci sa pomaly oťukávajú. Na začiatku väčšinou panuje i nervozita, pretože väčšina ľudí nemá s účinkovaním pred kamerou žiadnu skúsenosť. I Karin pritakáva, že sa spočiatku necítila vo svojej koži. „Musím sa priznať, že som sa toho trochu bála, ale nakoniec som si celý deň náramne užila.“ Často totiž stačí napríklad vtipný brbt alebo nepodarený záber, ktorému sa všetci radi zasmejú a ktorý preborí ľady.

Pokiaľ by ste radi zdieľali svoje recepty s ostatnými a pozvali Elly na návštevu, neváhajte a vyplňte formulár na adrese www.maggi.sk/varime-s-vami. Každé tri týždne Elly vyberie jeden zaujímavý recept a už čoskoro sa môže variť s vami! Ako pozornosť Elly privezie darček v podobe domáceho kávovaru Nescafé Dolce Gusto a balíčka výrobkov MAGGI.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu