Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľné VIDEO 4-ročného chlapca v Sýrii: Takto Al-Káida cvičí teroristov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

DAMASK - Namiesto toho, aby sedel v škole so svojimi spolužiakmi, strieľa so samopalom v sýrskych uliciach. Reč je o 4-ročnom chlapcovi, ktorý páli z kalašnikova ako skúsený terorista. V kukli zahalený malý člen džihádistickej skupiny Al-Káida bojujúcej v Sýrii musel mať dokonca zbraň podopretú o cestné zátarasy, aby ju udržal. Nasledovali dva výstrely a pozdrav "Boh je najväčší", čím teroristi uctievajú Alaha.

V Sýrii sa stále bojuje už vyše dvoch rokov v občianskej vojne. Znepriatelené strany nevedia dospieť k dohode a násilie je na dennom poriadku. Desivé zábery tohto chlapca obiehajú svet a šokujú verejnosť.

Na strane rebelov bojujú rôzne radikálne skupiny. Do jednej džíhádistickej má patriť aj 4-ročný bojovník, ktorý má pozdvihnúť zbraň proti prezidentovi Assadovi. Video niekto nahral a uverejnil na sieti YouTube.

Neuveriteľné VIDEO 4-ročného chlapca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V originálnej verzii názov videa znel: "Pozdrav od jedného z mláďat Islámskeho štátu Irak a Sýria". Táto teroristická organizácia pôsobí v severnej Sýrii. Pôvodne bolo video najprv vymazané, aby ho tam neskôr niekto iný nezverejnil.

Dobre známe sú správy, keď radikálni islamisti trénujú a cvičia mladých chlapcov na obraz statočných bojovníkov, ktorí položia svoj život za ciele teroristov. Pravidelne trénujú s granátmi, raketometmi a nesmú chýbať ruské samopaly kalašnikov.

Pozrite si neuveriteľné video malého bojovníka Al-Káidy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu