Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V novinách sa objavila šokujúca správa: Mimozemšťania, ktorí pomáhali nacistom, ovládajú USA!

Agenúra si dala námahu aj s úvodnou kolážou k článku. Zobraziť galériu (2)
Agenúra si dala námahu aj s úvodnou kolážou k článku. (Zdroj: farsnews.com)

WASHINGTON - Iránska polooficiálna tlačová agentúra FARS sa stala terčom vtipov po tom, čo odprezentovala nepodložené informácie z istej webovej stránky, ktorá tvrdí, že domáca aj zahraničná politika Spojených štátov je od roku 1945 riadená mimozemšťanmi. Tými istými, ktorí predtým pomáhali nacistom. Za tento svoj príspevok k novinárskym perlám si vyslúžila premenovanie na agentúru "False".

O odhalenie zásadných informácií sa mal postarať mediálne známy Edward Snowden, bývalý zamestnanec americkej Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA). Údajne je to všetko uvedené v dokumentoch, ktoré sú nezvratným dôkazom, že hnacou silou USA sú práve mimozemšťania.

Počítačový špecialista Snowden ich mal získať z ministerstva obrany USA a po tom, čo ho Obamov režim označil za najhľadanejšieho muža na zemi, mu bol v roku 2013 udelený dočasný azyl v Rusku.

Správa ruskej tajnej služby FSB vraj uvádza, že Snowden sa už v decembri 2012 obrátil na rešpektovaného amerického publicistu a blogera Glenna Greenwalda prostredníctvom e-mailu, v ktorého predmete bolo uvedené: "Ja a iní majú veci, ktoré by vás mohli zaujímať?.?.?."

Snowden potom Greenwaldovi naznačil, že v USA sú v skutočnosti dve vlády. Jedna právoplatne zvolená a druhá tajná, ktorá všetko riadi z tmy. Najprekvapivejšími odhaleniami správy FSB však je vraj to, že "Tall Whites" je rovnaká mimozemská rasa, ktorá stála aj za ohromujúcim vzostupom nacistického Nemecka.

V novinách sa objavila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: farsnews.com)

Nemecko na konci 30-tych rokov 20. storočia vlastnilo len 57 ponoriek, ale za štyri roky druhej svetovej vojny postavilo vo svojich lodeniciach 1163 moderných a technicky pokročilých ponoriek a dalo ich do prevádzky.

Dokumenty majú ďalej potvrdzovať, že zástupcovia mimozemšťanov sa po vojne stretli s americkým prezidentom Dwightom Eisenhowerom, odkedy sa tajný režim rozhostil po celých Spojených štátoch. Musel byť však vytvorený globálny elektronický monitorovací systém na zakrytie všetkých pravdivých informácií o ich prítomnosti na zemi až do chvíle, kedy sa ich program dostane do "konečnej fázy", a tou je celková asimilácia a vláda nad svetom.

Podporu Snowdenovi podľa internetových správ vyjadril aj bývalý kanadský minister obrany Paul Hellyer, ktorému vraj bol umožnený prístup k všetkým dokumentom, ktoré má FSB. Pre Russia Today dokonca poskytol rozhovor o tom, že medzi nami skutočne žijú mimozemské bytosti, o hrozbe mimozemskej vojny, o záhadných slovách astronauta Apolla Edgara Mitchella, aj o tom, že mimozemšťania poskytujú ľuďom z americkej vlády vojenskú techniku.

V iránskych agentúrach sa však vo všeobecnosti zvyknú objavovať za vlasy pritiahnuté články, ako napríklad ten z Mehru, v ktorom sa tvrdilo, že manželka britského princa Williama Kate Middletonová bola po svojej matke židovka a aby sa za neho mohla vydať, tak musela byť tajne pokrstená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu