Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Námorník (50) si užíval s prostitútkou (33) pri trati: Potom zistil, že je chlap!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thesefriesaregood.com)

FUZHOU - Päťdesiatročný námorník z Číny si chcel spríjemniť dlhú chvíľu, tak vyhľadal služby žien ľahkých mravov. Nielenže ale jeho sexuálne dobrodružstvo prerušila polícia, ale navyše zistil, že dotyčná slečna vlastne nie je žena, ale muž.

Starší Číňan, ktorý pracuje na mori, si chcel začiatkom januára povyraziť na pevnine. Za 50 jenov (cca 6 eur) si najal prostitútku a vybral sa s ňou na nerušené miesto v provincii Fujian.

Krátko nato sexuálne zbližovanie dvojice, ktoré prebiehalo neďaleko miestnej železničnej trate, prerušila policajná hliadka. Oboch zatkla a predviedla na výsluch. Tam si jeden zo strážnikov všimol, že šľapka má parochňu a "niečo" medzi nohami. Nakoniec vysvitlo, že bola v skutočnosti tridsaťtriročný muž menom Li. Jeho klient vraj o tom vôbec netušil.

Nie je to prvýkrát, čo sa Li previnil voči zákonu; za prostitúciu bol v minulosti zatknutý už trikrát. Tentoraz dostal nepodmienečný trest vo výške pätnásť dní, námorník o päť dní menej. Informoval portál shanghaiist.com.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu