Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príliš smutné: Isabella (3) zažije posledné Vianoce, potom umrie

Isabella so svojou mamou Zobraziť galériu (2)
Isabella so svojou mamou (Zdroj: worldobserveronline.com)

LONDÝN - Britka Jolene Coomberová nedávno čelila najťažšej dileme vo svojom živote. Jej trojročná dcérka je ťažko chorá a lekári jej už nedávajú prakticky žiadnu šancu na uzdravenie. Matka sa preto rozhodla, že ukončí liečbu a pripraví pre dievčatko tie najkrajšie Vianoce, hoci budú jej poslednými.

Keď mala Isabella rok, lekári jej diagnostikovali nádro na mozgu. Odvtedy podstúpila niekoľko operácií a taktiež absolvovala nespočetné množstvo kôl chemoterapie, no bohužiaľ bez úspechu. Liečba jej navyše spôsobovala obrovské bolesti.
 
Jej matka Jolene (32) sa na to už nedokázala viac pozerať a po tom, ako jej doktori oznámili, že Isabella má pred sebou necelý rok života, sa rozhodla jej liečbu ukončiť. Nemala už viac zmysel a len predlžovala trápenie. Dievčatko si tak bude môcť užiť krásne Vianoce bez bolesti, hoci si uvedomuje, že už čoskoro zomrie.
 
Príliš smutné: Isabella (3)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: worldobserveronline.com)
"Rakovina jej doteraz pokazila každé Vianoce. Ale tento rok budú iné. Isabella sa bude hrať tak, ako ostatné deti. Chemoterapia ju nezachráni, tak aký má zmysel v nej pokračovať, keď ju tak veľmi zle znáša? Čas, ktorý jej ešte zostáva, je príliš vzácny na to, aby ho premrhala tým, že sa bude trápiť," povedala trojnásobná matka denníku Daily Mail.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu