Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebrity sa zbláznili za fúzami

Moderátor Dodo Kurilák a krásna playmate Lela Céterová vyzerali pri krste Movembrového Playboyu ako zohratá dvojica Zobraziť galériu (7)
Moderátor Dodo Kurilák a krásna playmate Lela Céterová vyzerali pri krste Movembrového Playboyu ako zohratá dvojica (Zdroj: Roman Krajniak)

Koncom novembra počas krstu nového čísla mesačníka Playboy všetkým a všetkému narástli fúzy!

V najznámejšom nočnom podniku v Bratislave, the Club, sa zišla obrovská masa mladých ľudí, vrátane mediálne známych osobností, ktorí okrem už tradičnej skvelej zábavy prišli podporiť celosvetovú myšlienku boja proti mužským onkologickým ochoreniam- Movember, ktorého symbolom sú fúzy.

Nielen muži, ale aj ženy sa na párty pýšili sexi, retro fúzikmi (i keď len nakreslenými) a aktívne sa tak zapojili do tohto celosvetového hnutia. A keďže prevencia je základ, hlavný partner Movembru okrem iného obdaroval všetkých fúzatých návštevníkov vitamínovými doplnkami Prostenal.

Marketingová a eventová agentúra Cherry&Cherry sa tak spolu s farmaceutickou firmou Walmark stali prvými oficiálnymi organizátormi Movembru na Slovensku.

Programom tentokrát sprevádzal známy televízny moderátor a rádio spíker, Dodo Kurilák, ktorý po boku krásnej playmate Lely Céterovej pokrstil nové číslo populárneho pánskeho magazínu luxusným šampanským Moet.

Večer prišli podporiť aj ďalšie známe osobnosti ako spoluorganizátorka podujatia Zuzana Haberová, moderátor Ivan Binďo Bindas, či moderátorka Mona Zázrivcová, ktorí sa dobre zabávali až do skorých ranných hodín.

A podľa vlastných slov si odteraz plánujú zopakovať fúzatý, novembrový Movember každý rok!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu