Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Strašidelné zvuky vydesili New York: Nočná "hudba" z veže!

One World Trade Centre
One World Trade Centre (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Zmätených Newyorčanov vystrašili záhadné a zároveň vraj veľmi desivé zvuky, ktoré sa začali v noci ozývať z novej budovy One World Trade Centre. Nestalo sa tak však po prvýkrát, podobný jav zaznamenali už aj v minulom roku.

Miestni obyvatelia nevedeli v noci pokojne zaspať kvôli hluku, ktorý vychádzal odkiaľsi z mrakodrapu. "Prvýkrát som počul tento veľmi desivý zvuk vlani počas hurikánu Sandy," povedal Kenny Cummings.

Zdrojom rušivého hluku sa zdá byť veža na vrchole 104-poschodovej budovy, ktorá dosahuje výšku až 541 metrov. Pán Cumming si tento čudný úkaz dokonca zaznamenal na kameru a zverejnil na YouTube.

"O 03:15 v stredu ráno som sa prebudil na hluk," povedal a dodal, že "dva tóny" sa ozývali niekoľko hodín. "Nebol som si hneď istý, odkiaľ ide, ale po chvíli som si uvedomil, že z One World Trade Centre. Vonku pršalo, ale stromy sa nehýbali. Môžem si len predstaviť, ako sa líši počasie v tej výške. Som si istý, že ho počuli všetci v centre mesta. Je nezameniteľný a veľmi mrazivý."

Strašidelný zvuk bol prvýkrát zaznamenaný počas superbúrky Sandy, kedy bola budova bičovaná silnými vetrami a dažďami a z veže sa stal doslova hudobný nástroj. Informoval portál news.com.au.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu