Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nová internetová VIDEOsenzácia: Muž prežil tri dni pod hladinou Atlantiku s mŕtvolami!

Harrison prežil tri dni pod hladinou oceánu
Harrison prežil tri dni pod hladinou oceánu (Zdroj: YouTube)

LAGOS - Videozáznam nigérijského kuchára, ktorý tento rok v máji prežil tri dni v potopenom remorkéri v Atlantickom oceáne, sa stáva hitom na internete. Hoci k jeho "zázračnému" prežitiu došlo už pred pol rokom, až teraz sa vďaka umiestneniu videa na webe začína jeho prípad tešiť veľkej pozornosti.

Ako napísala agentúra AP, Harrison Odjegba Okene prežil vo vzniknutom vzduchovom vaku v hĺbke asi 30 metrov. Bol iba v trenírkach a prosil boha o zázrak.

Vzhľadom na to, že teplota klesla k bodu mrazu, Okene predniesol posledný žalm, ktorý mu manželka odoslala v mobilnej textovej správe. Potom, čo ho záchranári vyslobodili živého, Okene tvrdil, že sa tak stalo vďaka božej prozreteľnosti.

Okene bol jediný z 12 ľudí na palube, ktorému sa podarilo prežiť. K dispozícii mal pritom len jednu fľašu koly.

Šokujúci bol nález najmä pre potápača, ktorý sa domnieval, že narazil na telo ďalšej obete. Keď totiž siahol na Okeneho ruku, tá sa nečakane pohla a stisla tú jeho.

Okene svoj nechcený pobyt pod hladinou bezprostredne po vytiahnutí opísal ako príšerný zážitok: "Nič som nevidel, ale uvedomoval som si, že v blízkosti sú mŕtve telá ostatných členov posádky. Cítil som ich. Priplávali ryby a začali ich pojedať. Počul som to. Bol to horor."

Tri dni pod hladinou oceánu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu