Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Výbuch cesty v Rusku: Američania vraj kopú naprieč krajinou podzemný tunel!

Stačil okamih a na vozovke si môžu popracovať cestári.
Stačil okamih a na vozovke si môžu popracovať cestári. (Zdroj: YouTube)

JEKATERINBURG - Kamere na palubnej doske automobilu v Rusku sa opäť raz podarilo zaznamenať okamih, ktorý nie je na cestách veľmi bežný. O slávnych vozovkách plných výtlkov sa už v tejto krajine popísali určite nespočetné množstvá článkov, ale aby z ničoho nič došlo k podzemnému výbuchu, ktorý roztrhol asfalt, to je už iná káva.

Minulý mesiac sa v Ruskom Jekaterinburgu stali okoloidúci vodiči svedkami nevšednej udalosti. Zrazu sa na ceste uprostred mesta vytvorila puklina, z ktorej vytryskol gejzír vody a vyzeralo to na poriadny výbuch.

Našťastie na to mierne doplatil iba jeden vodič, ktorý narazil do "vyvrhnutého" asfaltu, ale inak sa nikomu nič nestalo. S najväčšou pravdepodobnosťou môže za nezvyčajný úkaz buď roztrhnuté plynové alebo vodovodné potrubie, ktoré viedlo pod zemou. Niektorí však o týchto verziách pochybujú a považujú video za falošné.

Na YouTube sa však užívatelia dobre bavia a pod záznamom sa rozhostila živá diskusia o príčine výbuchu. Vtipálkovia píšu o tom, že ide o "cestný prd", "začal Call Of Duty Modern Warfare", alebo že sa dokonca Amerika snaží ovládnuť Rusko pomocou podzemného tunela.

Iní všímaví diváci však považujú výbuch za zásah matky prírody, ktorá sa už nemohla pozerať na to, ako sa niektorí šoféri snažia zase raz prejsť na červenú.

Výbuch cesty v Rusku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu